1

Original Radio Mini

  -{discount-percentage}%

  Original Radio Mini

  Vezérelje az Original Radio Minit vezeték nélkül

  A zenehallgatás zökkenőmentes ezzel az Original Radio Mini készülékkel, amiben az ikonikus Philetta jelenik meg modern formában, DAB+ és FM rádiózással, valamint vezeték nélküli zenelejátszással intelligens készülékekről Bluetooth segítségével. A beépített konyhai időzítő az Ön kényelmét szolgálja. Összes előny megtekintése

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Vezérelje az Original Radio Minit vezeték nélkül

A zenehallgatás zökkenőmentes ezzel az Original Radio Mini készülékkel, amiben az ikonikus Philetta jelenik meg modern formában, DAB+ és FM rádiózással, valamint vezeték nélküli zenelejátszással intelligens készülékekről Bluetooth segítségével. A beépített konyhai időzítő az Ön kényelmét szolgálja. Összes előny megtekintése

Sajnos ez a termék már nem elérhető

Original Radio Mini

Bluetooth®-os, DAB+, FM, Kettős ébresztés, konyhai időzítő, 4 W ORT2300C/10 Hasonló termékek

Vezérelje az Original Radio Minit vezeték nélkül

az ingyenes DigitalRadio alkalmazással

 • Bluetooth zenestreaming okostelefonjáról vagy táblagépéről

  Bluetooth zenestreaming okostelefonjáról vagy táblagépéről

  A Bluetooth egy robusztus és energiahatékony, rövid hatótávolságú vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi az egyéb Bluetooth készülékekhez történő egyszerű csatlakozást, így lejátszhatja az okostelefonján vagy táblagépén tárolt kedvenc zeneszámait a Philips audiorendszeren - kényelmesen, és amikor csak akarja.

 • A 20 DAB és 20 FM programozható állomással több csatorna áll rendelkezésére

  A 20 DAB és 20 FM programozható állomással több csatorna áll rendelkezésére

  A 20 DAB és 20 FM programozható állomásnak köszönhetően kedvenc csatornái egyetlen gombnyomással mindig elérhetők. Az állomások beprogramozásához egyszerűen hangolja be a kívánt állomást, majd tartsa nyomva a program gombot. Ezzel gyorsan tárolhatja a rádióállomás frekvenciáját, így az bármikor könnyűszerrel elérhető.

 • Az automatikus időszinkronizálás a pontos időt biztosítja

  Az automatikus időszinkronizálás a pontos időt biztosítja

  Az órás rádió automatikus időbeállítási funkciójának köszönhetően soha nem kell beállítania az időt. Az óra automatikusan szinkronizálja az időt a rádióhullámok segítségével - még kikapcsolt állapotban is. Ha azonnali korrekcióra van szükség, egy percen belül frissíti magát, és elvégzi a rádióhullámok alapján a szokásos szinkronizálást, hogy a készülék mindig a pontos időt mutassa. Philips készüléke megbízhatóan mindig a pontos időt mutatja - attól a pillanattól kezdve, hogy az órás rádiót kivette a dobozából - az áramszünetet is beleértve.

 • Beépített visszaszámláló időzítő a kényelmesebb főzéshez

  Beépített visszaszámláló időzítő a kényelmesebb főzéshez

  Az órás rádió minden kényelmet megad a hétköznapokban. A beépített visszaszámláló időzítő figyelmezteti a főzési időre, így biztonságosan, finom ételeket készíthet. Nem kell a sütő vagy a tűzhely mellett álldogálnia: akár tévét is nézhet, vagy más házimunkát is végezhet közben. Amikor a főzési idő lejár, hangjelzés emlékezteti, hogy tálalhat.

 • Nagyméretű LCD, háttérvilágítással - alacsony fényerő mellett is jól olvasható

  Nagyméretű LCD, háttérvilágítással - alacsony fényerő mellett is jól olvasható

  A háttérvilágítással ellátott LCD kijelző jól olvasható és könnyen kezelhető gyenge fényviszonyok mellett is, és egyértelmű adatokat jelenít meg egyetlen szempillantás alatt.

 • Hétköznapi/hétvégi ébresztés beállítás életstílusának megfelelően

  Hétköznapi/hétvégi ébresztés beállítás életstílusának megfelelően

  Ez a modern életstílust tükröző kialakítású órás rádió kettős ébresztési funkcióval rendelkezik, melynek segítségével eltérő ébresztési időpontokat állíthat be a hétköznapokra és a hétvégére, vagy párok eltérő ébresztési idejét is beállíthatja. Az ébresztési beállítások megegyező ébresztési időkkel szerkeszthetők egész hétre, hétfőtől péntekig. Vagy beállíthatja a korai ébresztést hétköznapokon hétfőtől péntekig, míg szombaton és vasárnap bátran lustálkodhat. Bármelyiket is választja, ez a kényelmes funkció megkíméli attól, hogy minden este más ébresztési időt kelljen beállítania.

 • Kettős ébresztés, ha partnere és Ön nem egyszerre szeretne ébredni

  Kettős ébresztés, ha partnere és Ön nem egyszerre szeretne ébredni

  A Philips audiorendszer két beállítható ébresztési idővel rendelkezik. Állítsa be az egyik ébresztési időt az Ön, a másikat pedig partnere ébresztéséhez.

 • Elalváskapcsoló a könnyű elalvásért kedvenc zenéjének dallamaira

  Elalváskapcsoló a könnyű elalvásért kedvenc zenéjének dallamaira

  Az Elalváskapcsolóval eldöntheti, milyen hosszú ideig szeretné hallgatni a kiválasztott zenét vagy rádióállomást elalvás előtt. Egyszerűen állítson be egy időhatárt (max. 2 óra), majd válasszon CD-t vagy rádióállomást, amelyet álomba merüléséig hallgatni kíván. A készülék a kiválasztott időtartamig folytatja a lejátszást, majd automatikusan energiatakarékos, csendes készenléti üzemmódra vált. Az Elalváskapcsoló segítségével Ön kedvenc CD-jére vagy rádiós DJ-je hangjára alhat el – nem kell bárányokat számolnia, sem az áramfogyasztás miatt aggódnia.

 • Audio-in bemenet a könnyű hordozható zenelejátszáshoz

  Audio-in bemenet a könnyű hordozható zenelejátszáshoz

  Egyetlen egyszerű csatlakoztatással élvezheti a hordozható készülékeken és a számítógépen tárolt összes zenefájlt. Csak csatlakoztassa a készüléket a Philips készüléken található AUDIO-IN (3,5 mm-es) porthoz. A számítógépek esetében a csatlakoztatás jellemzően a headset kimenetről történik. A csatlakoztatást követően közvetlenül élvezheti a teljes zenei kollekciót a kiváló minőségű hangsugárzókon. A Philips egyszerűen nyújt jobb hangminőséget.

 • Az ikonikus Philetta kialakítás modern újraértelmezése

  Az 1955-ös Original Radio („eredeti rádió”) által inspirálva - Az Original Radio Mini továbbviszi a legendás Philetta „BF 102 U”-ként is ismert 1955-ös Philips rádió ikonikus elemeit. Megjelenésekor ez a kompakt rádió egyszerű külalakjának, az erőteljes hangzásnak és a kristálytiszta vételnek köszönhetően teljesen elbűvölte az embereket. A Philips rádió öröksége egészen 1927-ig nyúlik vissza. Az évtizedek múlásával számos típus vált ikonikussá, és került be a gyűjtők darabjai közé.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: