Hordozható DVD-lejátszó

  DVD playback

  Hordozható DVD-lejátszó

  Az Ön szórakoztató, hordozható DVD-lejátszója

  Pihentető szórakozás, ahol csak akarja. A hordozható PD7006 DVD lejátszó cseppálló kialakítása miatt kisgyermekek számára tökéletes, akik gondtalanul élvezhetik kedvenceiket, és közben nem kell aggódnunk a folyadékok ráfröccsenése miatt. TÜV tanúsítvánnyal rendelkező hordtáskával. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható DVD-lejátszó

18 cm-es / 7"-es LCD-vel, 3 óra játékidő, TÜV PD7006/12 Hasonló termékek

Az Ön szórakoztató, hordozható DVD-lejátszója

cseppálló kivitelben

 • MP3-CD, CD és CD-RW lejátszás

  MP3-CD, CD és CD-RW lejátszás

  Az MP3 forradalmian új tömörítési technológia, amellyel hatalmas digitális zenefájlok tized akkora méretűre csökkenthetők, a hangminőség radikális romlása nélkül. Egyetlen CD-n akár 10 órányi zenét is tárolhat.

 • JPEG-képek megtekintése képlemezről

  JPEG-képek megtekintése képlemezről

  Tekintse meg a lemezén található JPEG fényképeit. Élje újra emlékeit családja és barátai társaságában, amikor csak kívánja!

 • DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD kompatibilis

  DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD kompatibilis

  A Philips hordozható DVD-lejátszó a legtöbb kapható DVD és CD lemezzel kompatibilis. A DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, és CD formátumok mind lejátszhatók a DVD-lejátszón. A DVD+/-R egy rövid kifejezés a DVD-meghajtóra, amely mindkét írható DVD formátum olvasására alkalmas. Hasonlóan, a DVD+/-RW képes mindkét újraírható lemezformátum kezelésére.

 • Tartozék autós adapter

  Tartozék autós adapter

  A kényelmes autós tartozékkal ellátott lejátszónak köszönhetően utazás közben is páratlan filmélményekkel lehet gazdagabb. Ez az autós adapter lehetővé teszi, hogy hordozható lejátszóját a szivargyújtóhoz csatlakoztassa. A hordozható lejátszó beszerelése soha nem volt ilyen egyszerű.

 • Akár 3 órás játékidő a beépített akkumulátorral*

  Akár 3 órás játékidő a beépített akkumulátorral*

  Ez a Philips lejátszó egy kompakt beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszan tartó teljesítmény érdekében. Akár 3 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán csatlakoztatnia kell a tápkábelt.

 • USB csatlakozás videókhoz, fényképekhez és zenéhez

  USB csatlakozás videókhoz, fényképekhez és zenéhez

  Egyszerűen csatlakoztassa az USB készüléket a Philips hordozható DVD-lejátszó USB csatlakozójához, és játssza le közvetlenül digitális zeneszámait vagy fényképeit. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

 • Teljes visszakapcsolás áramkimaradás esetén

  Amikor kikapcsolja a készüléket, vagy ha megszűnik az áramellátás, a DVD-Video lejátszó megjegyzi, hol állt meg utoljára a lejátszás. Ha nem vált át másik lemezre, a lemez betöltésekor a lejátszás ott fog folytatódni, ahol abbahagyta. Ez nagyban megkönnyíti az életét!

 • DivX tanúsítvánnyal normál DivX videoformátum lejátszásához

  A DivX® támogatás azt jelenti, hogy DivX-kódolt videofelvételeket és - többek között Interneten vásárolt hollywoodi - filmeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX adatformátum olyan MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW és írható DVD lemezeken, USB tárolóeszközökön és egyéb memóriakártyákon, melyeket DivX Ultra Certified® Philips készüléke képes lejátszani.

 • Megóvja készülékét a ráfröccsenő víztől

  A készülék kialakításának köszönhetően ellenálló az esetleges ráfröccsenő folyadékokkal szemben. A cseppálló kivitel a gumírozott felülettel megvédi az elektromos és mechanikus alkatrészeket a folyadékoktól, emellett könnyen tisztítható.

Összes specifikációt mutat
 • A DivX, a DivX Certified és a hozzá tartozó emblémák a DivXNetworks, Inc. védjegyei, és használatuk licenchez kötött.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • Az akkumulátor lemerülési ideje a használat módjától, valamint a beállításoktól függ.
 • Az adott játékidőt biztosító akkumulátor lemerülési ideje a felhasználás körülményeitől függ. Ennek optimalizálásához állítsa a minimumra az LCD háttérvilágítást, csatlakoztasson fejhallgatót (ne a beépített hangszórókat használja), közepes hangerőn, és szobahőmérsékleten használja a készüléket.
 • A táska belsejében lévő csomagolás összhangban van a TÜV Rheinland által bevezetett ECE R21.01 szabályozás IV. Függelékének megfelelő mintával (ellenőrző jelentés száma: 85-R21-087/12.)

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: