PicoPix

mini kivetítő

  PicoPix

  mini kivetítő

  Vetítse ki életét

  A kisméretű és könnyű mobilkivetítő tökéletes társ a hétköznapi üzleti életben. USB- és HDMI-kábelen keresztül minden notebookhoz, laptophoz és mobilkészülékhez, például táblagéphez és okostelefonhoz egyszerűen csatlakoztatható. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

PicoPix mini kivetítő

140 lumen, Üzleti kiadás PPX3514/EU Hasonló termékek

Vetítse ki életét

 • Belső akkumulátor az akár 2 óra játékidőhöz

  A PicoPix mini kivetítő egy kompakt, beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszan tartó teljesítmény érdekében. Akár 2 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. Ezáltal válik a PicoPix tökéletes útitárssá.

 • LED technológiával a ragyogó színekért és a nagy kontrasztarányért

  Fényképei és videói a legjobb minőséget érdemlik, ha meg kívánja osztani azokat környezetével. A PicoPix mini kivetítő éppen ezért alkalmaz jó minőségű LED technológiát, így képeit és videóit ragyogó színben és nagy kontrasztaránnyal vetítheti ki.

 • Beépített Office viewer és médialejátszó

  A beépített MP4 lejátszó az összes ismert video- és audioformátumot támogatja. Ennek köszönhetően a PicoPix mini kivetítő önálló eszközként is használható. Az Office Viewer alkalmazás lehetővé teszi minden általános Office-fájl és pdf-fájl megosztását.

 • 270 grammos tömegének köszönhetően tökéletes útitárs

  A mindössze 270 gramm tömegű, karcsú kialakítású PicoPix mini kivetítő pehelykönnyű társa lesz, akár üzleti, akár magánjellegű használatról van szó.

 • Különféle csatlakozók az összes ismert eszközhöz

  A PicoPix mini kivetítőt számos csatlakozóval ellátták, hogy minél több eszközhöz csatlakoztathassa. USB, HDMI, VGA, komponens, kompozit, SD/SDHC-aljzat és egy 3,5 mm-es audiokimenet szolgálja a határtalan szórakoztatást.

 • Állvánnyal és aktatáskával

  Európai és egyesült királyságbeli adapterrel felszerelt tápegységgel, HDMI- és USB-kábellel, autós töltővel, állvánnyal és aktatáskával

 • SmartEngine LED-technológiával

  Fényképei és videói a legjobb minőséget érdemlik, ha meg kívánja osztani azokat környezetével. A PicoPix mini kivetítő éppen ezért alkalmaz jó minőségű SmartEngine LED technológiát, így képeit és videóit ragyogó színben és nagy kontrasztaránnyal vetítheti ki.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: