1
Audió és videó

3D TV szemüveg

  3D TV szemüveg

  Élvezze a 3D-t Philips 3D Ready TV-n

  Élvezze a 3D filmek igazi élményét otthonában az extra aktív 3D szemüveggel. A csúcstechnológiás aktív 3D szemüveggel tovább bővítheti 3D készletét, hogy az egész családdal megoszthassa az igazán magával ragadó 3D élményt!

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Élvezze a 3D-t Philips 3D Ready TV-n

Élvezze a 3D filmek igazi élményét otthonában az extra aktív 3D szemüveggel. A csúcstechnológiás aktív 3D szemüveggel tovább bővítheti 3D készletét, hogy az egész családdal megoszthassa az igazán magával ragadó 3D élményt!

Sajnos ez a termék már nem elérhető

Élvezze a 3D-t Philips 3D Ready TV-n

Extra aktív 3D szemüveggel

 • Extra aktív 3D szemüveg készlet több családtag számára*

  Extra aktív 3D szemüveg készlet több családtag számára*

  A Philips korszerű technológiát használ a Full HD 3D élmény megteremtéséhez. Az aktív 3D technológia egy vezeték nélküli adókészüléket alkalmaz az aktív 3D szemüveg „lencséinek” gyors nyitásához és zárásához, tökéletes szinkronban a képernyőn látottakkal. Az akciójelenetek és a speciális effektusok minden eddiginél lenyűgözőbb és valósághűbb módon jelennek meg. Ossza meg ezt az egyedülálló 3D élményt családjával és barátaival is!

 • Full HD 3D TV az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D TV az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D ready TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. A Blu-ray lemezen és a küszöbön álló 3D műsorszórásban megjelenő kiváló 3D filmek tökéletes minőséget és széles választékot kínálnak. A 3D kompatibilis Blu-ray lejátszó vagy HD vevőkészülék csatlakoztatásával saját kompatibilis Philips televízióján is élvezheti a Full HD 3D élményt. Ha az egész család szeretné nézni a filmeket, kettőnél több néző esetén is annyi 3D szemüveget használhatnak, amennyit csak akarnak (PTA03 bővítő készlet).

 • Megvásárolható a Philips Full HD 3D Ready TV-vel való használatra

  Megvásárolható a Philips Full HD 3D Ready TV-vel való használatra (lásd a kompatibilis TV-készülékekhez kapcsolódó termékeket)

 • A 3D frissítőkészletet extra aktív 3D szemüveggel bővíti

  A 3D frissítőkészletet extra aktív 3D szemüveggel bővíti

Összes specifikációt mutat
 • A PTA02 tartozék nem használható az 58PFL9955 típushoz. A PTA03 tartozék használható, mivel az 58PFL9955 típusú TV rendelkezik beépített 3D adókészülékkel.
 • A PTA03 egy bővítőkészlet, amely önmagában nem használható. A PTA02 frissítőkészletre a 3D adókészülék miatt van szükség. Kivétel: Az 58PFL9955 típus beépített 3D adókészülékkel rendelkezik, és csak a PTA03 bővítőkészlettel működik.
 • Biztonsági figyelmeztetés:
 • Ha családjában előfordult epilepszia vagy fényhatás által kiváltott roham, forduljon orvoshoz, mielőtt villogó fényforrást, sebesen változó képsorozatot vagy 3D-műsort tekintene meg.
 • A rossz közérzet - például szédülés, fejfájás vagy tájékozódási zavarok - elkerülése érdekében a 3D hosszabb ideig tartó nézése nem javasolt. Ha bármilyen kellemetlenséget érez, ne nézzen tovább 3D-t és a tünetek megszűnéséig azonnal függesszen fel minden lehetségesen veszélyes tevékenységet.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • A 3D szemüveget kizárólag 3D TV nézésére használja.
 • FULLADÁSVESZÉLY - 3 év alatti gyermekek ne játsszanak a 3D szemüveggel, mivel az elemfedél vagy az elem lenyelése fulladást okozhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: