3D jeladó

  3D jeladó

  Élvezze a 3D-t Philips 3D Ready TV-n

  Philips 3D Ready TV-készüléke 3D szintre fejlesztésével most az otthoni filmnézés új dimenziójába léphet. A 3D jeladó minden, jelenleg kereskedelmi forgalomban kapható Philips aktív 3D szemüveggel tökéletesen működik.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Élvezze a 3D-t Philips 3D Ready TV-n

Bármely típusú Philips aktív 3D szemüveggel

 • Full HD 3D Ready* technológia az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Ready* technológia az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg a bal és a jobb "lencse" számára szinkronizált váltakozó képeket, Full HD 3D élmény jön létre. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray 3D funkció szoftverfrissítést követően válik elérhetővé ezen a rendszeren (látogasson el a www.philips.com/blu-ray weboldalra).

 • Megvásárolható a Philips Full HD 3D Ready TV-vel való használatra

  Megvásárolható a Philips Full HD 3D Ready TV-vel való használatra (lásd a kompatibilis TV-készülékekhez kapcsolódó termékeket)

 • A 3D adókészülék végzi a kommunikációt a TV és a 3D szemüveg között*

  A 3D adókészülék egyszerűen telepíthető, és ez végzi a kommunikációt a TV és az aktív 3D szemüveg között.

 • További 3D szemüvegek külön vásárolhatók

  Ha az egész család szeretné élvezni a 3D élményt, lehetőség van további aktív 3D szemüvegek vásárlására (PTA03 vagy PTA516 bővítőkészlet).

 • Könnyen beállítható a tévén

  A 3D jeladó telepítése egyszerű és gyors: csak csatlakoztatnia kell, és indulhat a lejátszás.

Összes specifikációt mutat
 • A PTA215 egy bővítőkészlet, amely önmagában nem használható. A PTA03 vagy PTA516 szemüvegek ezzel a bővítőkészlettel kompatibilisek. A Kapcsolódó termékek közt ellenőrizze a TV-készülékkel való kompatibilitást.
 • Biztonsági figyelmeztetés:
 • Ha családjában előfordult epilepszia vagy fényhatás által kiváltott roham, forduljon orvoshoz, mielőtt villogó fényforrást, sebesen változó képsorozatot vagy 3D-műsort tekintene meg.
 • A rossz közérzet - például szédülés, fejfájás vagy tájékozódási zavarok - elkerülése érdekében a 3D hosszabb ideig tartó nézése nem javasolt. Ha bármilyen kellemetlenséget érez, ne nézzen tovább 3D-t és a tünetek megszűnéséig azonnal függesszen fel minden lehetségesen veszélyes tevékenységet.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • A 3D szemüveget kizárólag 3D TV nézésére használja.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: