Hordozható videolejátszó

  Hordozható videolejátszó

  Élvezze videóit kényelmesen, utazás közben is

  A Philips PV7005 hordozható videolejátszóval még több filmélménnyel gazdagodhat utazás közben. Intuitív vezérlés és navigáció a 7"-es érintőképernyőnek köszönhetően. Bármilyen digitális médiafájl lejátszásra képes. Nézzen videót a TV-készülékén a HDMI csatlakozással. Összes előny megtekintése

 • Élvezze videóit kényelmesen, utazás közben is

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható videolejátszó

17, 8 cm-es (7"-es) LCD, 3 óra játékidő PV7005/12 Hasonló termékek

Élvezze videóit kényelmesen, utazás közben is

az érintőképernyő használatával

 • Akár 3 órás játékidő a beépített akkumulátorral*

  Akár 3 órás játékidő a beépített akkumulátorral*

  Ez a Philips lejátszó egy kompakt beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszan tartó teljesítmény érdekében. Akár 3 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán csatlakoztatnia kell a tápkábelt.

 • 17,8 cm-es (7"), színes TFT LCD kijelző, 16:9-es széles formátummal

  17,8 cm-es (7"), színes TFT LCD kijelző, 16:9-es széles formátummal

  A színes LCD képernyőnek köszönhetően újra élővé teheti gondosan őrzött fényképeit, kedvenc filmjeit és zenéjét a jó minőségű papírképek esetében megszokott "életszerű" részletgazdagsággal és élénk színekkel. A 16:9-es széles képformátum egy univerzális szabvány a nagy felbontású digitális televíziók számára. A natív 16:9-es képoldalarány kiváló játék- és videomegjelenítést kínál a képernyő alján és tetején lévő fekete csíkok nélkül, valamint a kép különböző képernyőméretekhez illeszkedő átméretezéséből adódó minőségveszteség nélkül.

 • RMVB videolejátszás

  RMVB videolejátszás

  A Philips lejátszó támogatja az RMVB videók lejátszását. Az RMVB a Realnetworks ™ által kifejlesztett fájlformátum. Jellemzően multimédiás tartalmaknál használatos, amelyeknek a kiterjesztése „.rmvb”. Ez a digitális formátum minőségi állóképeket biztosít, és jelentősen javítja a mozgóképek minőségét, megteremtve így a képminőség és fájlméret közti egyensúlyt.

 • USB csatlakozás videókhoz, fényképekhez és zenéhez

  USB csatlakozás videókhoz, fényképekhez és zenéhez

  Egyszerűen csatlakoztassa az USB készüléket a Philips hordozható DVD-lejátszó USB csatlakozójához, és játssza le közvetlenül digitális zeneszámait vagy fényképeit. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

 • Micro SD-kártyanyílás max. 32 GB-ig, 16 órányi HD videóhoz

  Micro SD-kártyanyílás max. 32 GB-ig, 16 órányi HD videóhoz

  A Philips videokamera micro SD-kártyanyílásának köszönhetően végre annyit filmezhet, amennyit csak szeretne. A kisméretű, de nagy tárolási kapacitású micro SD-kártyákon biztonságosan tárolhatja összes videofelvételét és fényképét. A kis méretnek hála, néhánnyal többet becsomagolni és magunkkal vinni igazán nem jelent gondot. A videokamera kártyanyílása kompatibilis az összes univerzális micro SD-kártyával, ezáltal a memória akár 32 GB-ra növelhető, ami 16 órányi HD videofelvételt jelent. Folytassa bátran a felvételt.

 • Közvetlen TV-csatlakoztatás HDMI-n keresztül HD videók megtekintéséhez

  Közvetlen TV-csatlakoztatás HDMI-n keresztül HD videók megtekintéséhez
 • Hordtáska mellékelve

  Hordtáska mellékelve
 • DivX tanúsítvánnyal normál DivX videoformátum lejátszásához

  A DivX® támogatás azt jelenti, hogy DivX-kódolt videofelvételeket és - többek között Interneten vásárolt hollywoodi - filmeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX adatformátum olyan MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW és írható DVD lemezeken, USB tárolóeszközökön és egyéb memóriakártyákon, melyeket DivX Ultra Certified® Philips készüléke képes lejátszani.

 • Teljes érintőképernyő a kiváló vizuális élmény érdekében

  A fényképalbum működtetése nagyon egyszerű, mindössze egyetlen gombnyomásra vagy érintésre van szükség hozzá. A teljes érintőképernyő lehetővé teszi a képek gyors és egyszerű cserélgetését, hozzáadását vagy törlését. Az ikonos vezérlésű menü egyszerűvé teszi a Philips Digital fényképkeret használatát, az érintőképernyő pedig élvezetessé teszi a képek nézegetését.

Összes specifikációt mutat
 • A DivX, a DivX Certified és a hozzá tartozó emblémák a DivXNetworks, Inc. védjegyei, és használatuk licenchez kötött.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • Az akkumulátor lemerülési ideje a használat módjától, valamint a beállításoktól függ.
 • Az RMVB a RealNetworks, Inc. bejegyzett védjegye

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: