S9 extra kézibeszélő

  S9 extra kézibeszélő

  Minden vezetékes és mobilhívás lebonyolítható egy telefonról

  Élvezze a MobileLink nyújtotta kényelmet, és bonyolítsa összes vezetékes és mobil hívását egyetlen készüléken, melyet úgy terveztek, hogy elférjen a zsebében. Egyszerűen töltse le mobil telefonkönyvét, hogy kevesebbet kelljen gépelnie, és többet tudjon beszélni. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

MobileLink S9 extra kézibeszélő

Prémium kategóriájú, 2"-es kijelző / fehér háttérvilágítás, Kihangosítás S9H/12 Hasonló termékek

Minden vezetékes és mobilhívás lebonyolítható egy telefonról

Akár két mobiltelefon is csatlakoztatható

 • Partnerlista letöltése mobilról, számítógépről vagy Google-ról

  Partnerlista letöltése mobilról, számítógépről vagy Google-ról

  A Philips MobileLink technológia segítségével akár 500 partnert is letölthet és elérhet a két csatlakoztatott mobiltelefon bármelyikéről, és további 1000 partnert a számítógépről. Partnerenként akár három számot is eltárolhat ezen forrásokról – ez összesen 6000 telefonszámot jelent! A MobileLink egyszerű átviteli funkciója megkíméli ujjait az egyes telefonszámok begépelésétől!

 • Kompatibilis a Bluetooth headsettel, így kihangosítóval használható

  Kompatibilis a Bluetooth headsettel, így kihangosítóval használható

  Bonyolíthat hosszú hívásokat, vagy végezhet több párhuzamos feladatot telefonálás közben – kihangosítóval, kényelmesen. Egyszerűen használja a Bluetooth headsetet a Philips otthoni telefonhoz.

 • Tisztán hallható mobilhívás még gyenge vétel esetén is

  Tisztán hallható mobilhívás még gyenge vétel esetén is

  Búcsút inthet a mobilhálózat által lefedetlen területek miatt elmulasztott vagy megszakadt hívásoknak, és a gyenge beszédminőségnek. Helyezze oda a mobiltelefonját, ahol a legerősebb a térerő, majd kapcsolja össze új telefonjának MobileLink-támogatott alapegységével. Így kiváló minőségben telefonálhat – otthonában vagy irodájában bárhonnan. Ami a legjobb az egészben: beszélgetés közben még fel is töltheti mobiltelefonját.

 • Kedvenc zeneszámainak konvertálása csengőhangokká

  Kedvenc zeneszámainak konvertálása csengőhangokká

  Könnyen cserélhetők vagy hozzáadhatók az előre feltöltött, kiváló minőségű csengőhangokhoz, ezáltal a bejövő hívások hangja testre szabható. PC szoftverünk segítségével bármely MP3 zeneszámát könnyen konvertálhatja, és beállíthatja csengőhangnak.

 • Minden - mobil vagy vezetékes - hívás egy telefonról

  Minden - mobil vagy vezetékes - hívás egy telefonról

  Minden hívás egyetlen telefonról: Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakoztasson könnyedén akár két mobiltelefont a MobileLink-támogatott otthoni telefonjához, és élvezze az egy okos eszközről bonyolítható vezetékes- és mobilhívások jelentette kényelmet. A rendszer tájékoztatja, hogy melyik vonalról érkezik a bejövő hívás, emellett kiválaszthatja, hogy melyik vonalról indít kimenő hívást.

 • Kis súlyú alumínium kivitel

  Kis súlyú alumínium kivitel

  Kényelmes és tartós kivitel kis súlyú alumíniummal

 • Ingyenes frissítések a Philips Phone Manager segítségével telepítve

  Ingyenes frissítések a Philips Phone Manager segítségével telepítve

  Egy telefon, amely egyre csak jobb lesz. Ingyenes frissítések a Philips Phone Manager segítségével telepítve. Új, igényelt funkciók (pl. képernyőzár), hibajavítások és fejlesztések (pl. ébresztőóra, névjegyek rendezése és szinkronizálása, érintésérzékelés), szélesebb körű operációsrendszer-támogatás (MAC, Windows 8).

 • Akár 2000 partner tárolása, partnerenként akár 3 telefonszámmal

  Akár 2000 partner tárolása, partnerenként akár 3 telefonszámmal
 • Nagy felbontású, 5,1 cm-es/2"-os TFT kijelző

  Nagy felbontású, 5,1 cm-es/2"-os TFT kijelző
 • Eleven hangminőség a HQ-Sound és a MySound Pro alkalmazással

  Eleven hangminőség a HQ-Sound és a MySound Pro alkalmazással
 • Hívó felek feketelistára helyezése, és hívásmentes időszakok meghatározása a zavartalan magánélet érdekében

  Ha fontos az Ön számára a magánélet, a béke és a nyugalom, amikor otthon van, akkor értékeli majd ezeket a funkciókat, amelyek segítségével letilthatja a csengőhangokat a meghatározott „hívásmentes” időszakok szerint, vagy bizonyos hívó felek esetében. Élvezze a családjával elköltött vacsorát, vagy a jól megérdemelt szundikálást annak tudatában, hogy nem fogják telefonhívásokkal zavarni.

Összes specifikációt mutat
 • A normál DECT GAP kompatibilitáson felüli Bluetooth funkciók és DECT funkciók csak akkor érhetők el, ha az extra kézibeszélő egy kompatibilis S9 vagy S10 alapegységhez van regisztrálva.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: