MP4 lejátszó

  MP4 lejátszó

  Felülmúlhatatlan hangélmény

  A GoGear Connect el fogja kápráztatni a FullSound™ és Sound Isolation fejhallgatónak köszönhető csodálatos hangzással. Örökös szórakozás nagysebességű internetkapcsolattal, 3,2”-es érintőképernyővel, valamint a játékok és egyéb tartalom korlátlan választékával az Android Marketen. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

GoGEAR MP4 lejátszó

Csatlakoztassa!, 16 GB* SA2CNT16S/02 Hasonló termékek

Felülmúlhatatlan hangélmény

a kéznyújtásnyira lévő Internettel

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD-zene élményében részesül –– torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Filmes térhatás: a cselekmény középpontjába kerül

  Filmes térhatás: a cselekmény középpontjába kerül

  A filmes surround egy fejlett hangtechnológia, amely közvetlenül elemez minden hangforrást egy film, illetve videó kísérőhangjában a természetes hangtér kialakításához, egyedileg és pontosan lokalizált hangelemekkel. A feldolgozásra kerülő hangelemek közvetlenül jutnak el a fülbe helyezhető fejhallgatókba. A filmes surround egy természetes akusztikai teret hoz létre, a kísérőhang aktuális tartalmától függően. A technológia eredményeként a hallgató felejthetetlen térbeli hangélményt élhet át - pontosan úgy, ahogy a film hangmérnöke azt tervezte.

 • Több ezer alkalmazás és játék elérhető az Android Market piactéren keresztül

  Több ezer alkalmazás és játék elérhető az Android Market piactéren keresztül

  Élvezze az Android Market által kínált nagyszerű alkalmazásokat. Csak kattintson az Android Market ikonra GoGear készülékén, és a Wi-Fi rendszeren keresztül történő csatlakozás után máris kereshet a megbízható harmadik fél által kiadott alkalmazások között. Töltsön le játékokat, eszközöket és e-könyveket, vagy GoGear készüléke személyreszabásához való alkalmazásokat - ingyen vagy nagyon kedvező áron. A könnyen áttekinthető, egyszerűen használható interfésznek köszönhetően intuitív módon böngészhet az alkalmazások között, amelyeket osztályozás, kategória és népszerűség alapján rendezhet. Töltsön le alkalmazásokat közvetlenül GoGear készülékére, és élvezze őket azonnal. A GoGearnek köszönhetően az utazás valóban üdítő.

 • GPS és Google Maps az elhelyezkedésen alapuló információkért

  GPS és Google Maps az elhelyezkedésen alapuló információkért

  A GPS-szel (Globális helymeghatározó rendszer) és a Google Maps alkalmazással felszerelve a GoGear mindig segítséget nyújt Önnek annak meghatározásában, hogy hol tartózkodik. Egyszerűen kapcsolja be a GPS-t, csatlakoztassa a lejátszót az Internethez, nyissa meg a Google Maps alkalmazást, és keressen világos, lépésről lépésre haladó útmutatást a célja felé. Vagy ha éppen arra támad kedve, térjen be egy Google Maps által jelölt közeli étterembe vagy üzletközpontba. A GoGearrel igazán kellemes a kikapcsolódás.

 • Philips Songbird: egyetlen egyszerű program a kereséshez, lejátszáshoz és szinkronizáláshoz

  Philips Songbird: egyetlen egyszerű program a kereséshez, lejátszáshoz és szinkronizáláshoz

  A GoGear lejátszón megtalálható egyszerű, könnyen kezelhető program, a Philips Songbird segítségével felfedezheti és lejátszhatja összes médiafájlját, és gond nélkül szinkronizálhatja Philips GoGear készülékével. Az intuitív és hatékony zenekezelési funkciókkal új előadókat és zenei stílusokat fedezhet fel közvetlenül a programban, zene- és médiaboltok, szolgáltatások és weboldalak segítségével. Játssza le saját könyvtárát és médiafájljait az Internetről, és szinkronizálja őket egyszerűen PC-jéről a Philips GoGear készülékre.

 • Hangszigetelő fejhallgató a környezeti zajok minimalizálása érdekében

  Hangszigetelő fejhallgató a környezeti zajok minimalizálása érdekében

  A hangszigetelő fejhallgatókkal a normál fejhallgatóknál megszokottnál alacsonyabb hangerőn is nagyobb részletgazdagságú zenét hallhat. Az emberi hallójárat anatómiájának alapos vizsgálatán alapuló hangszigetelő fejhallgatók irányított akusztikus kialakítása tökéletes elválasztást biztosít a fülcsatornának a külső hangforrásoktól, így küszöböli ki a nem kívánt háttérzajt, miközben közvetlenül fülébe érkezik a zene. Még mérsékelt hangerőbeállítás mellett is meg tudja különböztetni a zenei részleteket, a környezeti zaj elfedő hatásától mentesen. A fülhallgató betétsapkák elérhetők három különböző méretben, hogy a legmegfelelőbb módon illeszkedjenek a fülbe.

 • microSD kártyafoglalat a megnövelt felvételi kapacitásért

  microSD kártyafoglalat a megnövelt felvételi kapacitásért

  A kicsi = szép, ha mobilkészülékről van szó, memóriakapacitás esetében azonban ez nem igaz. GoGear lejátszójával mindkét világ legjavát élvezheti, és ehhez csak a microSD kártya behelyezése szükséges. A microSD kártya az egyszerű fájlátvitel érdekében második külső meghajtóként működik, amikor a lejátszó a számítógéphez csatlakozik. Töltse fel a kártyára a kívánt tartalmat, majd csúsztassa be a lejátszóba. A külön megvásárolható, 32 GB tárhelyű memóriakártyával megnövelheti a GoGear memóriakapacitását, vagyis sosem kell a szórakozási lehetőségek kiapadásától tartania.

 • Innovatív felhasználói felület a könyvtár fejlettebb és egyszerűbb módon való böngészéséhez

  A GoGear Muse készülékkel rendkívül egyszerűen böngészhet zeneszámai között. Az intuitív és kifinomult szoftver segítségével láthatja és kiválaszthatja a kívánt tartalmat anélkül, hogy több mappán és fájlon kellene áthaladnia. Az interfészen három oszlopban láthatók az előadók, az albumok és a dalok, átláthatóvá és egyszerűvé téve a választást. Most valóban kevesebb időt tölthet a keresgéléssel a kedvencek között, és többet azok élvezetével.

Összes specifikációt mutat
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A Philips-től

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: