hordozható hangszóró

  hordozható hangszóró

  SBA1710BLU/00 Hasonló termékek

  Mobil hangszóró

  A valósághű hangzást nyújtó Philips SBA1710 hangsugárzók paraktikus mobil állvánnyal együtt kerülnek forgalomba, ami rendkívül egyszerű használatot biztosít! Összes előny megtekintése

  SBA1710BLU/00 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Mobil hangszóró

 • „D” osztályú digitális erősítő a minőségi hanghatás érdekében

  „D” osztályú digitális erősítő a minőségi hanghatás érdekében

  A D osztályú digitális erősítő vesz egy analóg jelet, átalakítja digitális jellé, majd a jelet digitálisan felerősíti. A jel ezek után belép egy demodulációs szűrőbe, és megszületik a végső kimenet. A felerősített digitális kimenet a digitális audió minden előnyét biztosítja, a jobb hangminőséget is beleértve. Ráadásul a D osztályú digitális erősítőnek 90%-nál magasabb a hatásfoka, a hagyományos AB erősítőktől eltérően. Ez a nagy hatékonyság kis helyigényű erősítőt eredményez, nagy teljesítmény mellett.

 • 4 W RMS kimeneti összteljesítmény

  4 W RMS kimeneti összteljesítmény

  Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított elektromos energiát jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Lényegében az erősítők teljesítményét az az elektromos energia korlátozza, amelyet torzítás nélkül erősíteni tudnak, a hangszórókét pedig annak az elektromos energiának a mértéke, amelyet torzítás nélkül hangenergiává tudnak átalakítani. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • Akár 8 órányi zenelejátszás

  Akár 8 órányi zenelejátszás

  Akár 8 órányi zenelejátszás egyetlen feltöltéssel.

 • Zene útközben

  Élvezze a kényelmes zenelejátszást úgy, ahogyan csak szeretné - hallgassa hangosan a mobil hangszóróval.

 • Akkumulátorral működik, hordozható

  Akkumulátorral működik, így bárhová magával viheti, hogy mindenhol élvezhesse a zenét.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: