1
Bőrápolás

VisaPure Advanced

VisaPure Advanced kefés arctisztítió készülék

  VisaPure Advanced

  VisaPure Advanced kefés arctisztítió készülék

  Ragyogó, élettel teli, felfrissült bőr

  A VisaPure Advanced egy olyan otthoni arcápoló eszköz, melynek köszönhetően szakértelemmel végezheti a bőrápolási rutinját. Így bőre ragyogóvá, felfrissültté és élettel telivé válik. Tiszta, bársonyos és revitalizált bőr, természetes ragyogással. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Ragyogó, élettel teli, felfrissült bőr

A VisaPure Advanced egy olyan otthoni arcápoló eszköz, melynek köszönhetően szakértelemmel végezheti a bőrápolási rutinját. Így bőre ragyogóvá, felfrissültté és élettel telivé válik. Tiszta, bársonyos és revitalizált bőr, természetes ragyogással. Összes előny megtekintése

VisaPure Advanced VisaPure Advanced kefés arctisztítió készülék

Egyénre szabott DualMotion technológia, Tisztítás/masszírozás/felfrissülés, 3 fej, utazótok, tárolópaletta, 2 intenzitási beállítás SC5370/10 Hasonló termékek

Ragyogó, élettel teli, felfrissült bőr

Továbbfejlesztett bőrtisztítás és bőrápolás

 • Testre szabott DualMotion, intelligens fejforma-felismeréssel

  Testre szabott DualMotion, intelligens fejforma-felismeréssel

  A VisaPure Advanced testre szabott DualMotion technológiával van felszerelve. A VisaPure-hoz tartozó egyes fejekhez meghatározott forgási és rezgési szintek tartoznak. A markolat és az új fejek egyaránt el vannak látva egy innovatív NFC-címkével, amely lehetővé teszi a fejlett, intelligens fejforma-felismerést. Ez azt jelenti, hogy a markolat azonnal felismeri az adott fejformát, ha ráhelyezi. Ily módon a testreszabott DualMotion technológia által biztosított programoknak köszönhetően élvezheti a különböző bőrápolási módok előnyeit.

 • Növeli a kedvenc bőrápoló termékeinek felszívódását

  Növeli a kedvenc bőrápoló termékeinek felszívódását

  Ha VisaPure készülékkel tisztítja bőrét, nemcsak több sminkmaradványt és elhalt hámsejtet tud eltávolítani, hanem az élettelen bőrszínt is. A mélytisztító hatásnak köszönhetően kedvenc bőrápoló termékei, például a krémek, szérumok és esszenciák, jobban beszívódnak a bőrbe.

 • Jobb véráramlás a ragyogó, revitalizált bőr érdekében

  Jobb véráramlás a ragyogó, revitalizált bőr érdekében

  Ha a revitalizáló masszírozófejet a testre szabott DualMotion programmal együtt használja, az serkenti a véráramlást, amely feléleszti a bőrét. Ez kihozza a bőr természetes csillogását, így az revitalizált és egészségesen ragyogó megjelenésűvé válik.

 • Olyan, mintha percenként 750 lágy ujjérintést érezne

  Olyan, mintha percenként 750 lágy ujjérintést érezne

  Az öt kis golyót tartalmazó fej elegáns és funkcionális kialakításának köszönhetően úgy érzi, mintha percenként 750 ujjhegy érintené lágyan arcbőrét. A revitalizáló masszírozó program 3 percig tart, és Ön hetente több alkalommal is élvezheti az arcmasszázst.

 • Japán masszőrök segítségével kifejlesztve

  Japán masszőrök segítségével kifejlesztve

  A revitalizáló masszírozófejet a japán arcmasszázs szakértőinek segítségével fejlesztették ki. A speciálisan tervezett DualMotion programot a világszerte elismert masszírozási technikák ihlették. A Petrissage (gyúró masszázs) nevű masszírozási technikáról világszerte ismert, hogy mélyre ható masszírozást nyújt, amely serkenti a vérkeringést és ellazítja az izmokat, és végül ragyogó és revitalizált bőrt eredményez.

 • Lágy masszírozó program, percenként 120 nano impulzussal

  Lágy masszírozó program, percenként 120 nano impulzussal

  A DualMotion testre szabott Felfrissült szem programja másodpercenként 120 nano rezgést bocsát ki, a szemek környékének lágy, kényelmes és frissítő masszírozása érdekében. Kifejezetten a szemek körüli vékony, lágy bőr kényeztetésére lett kialakítva. A Felfrissült szem program egy rövid, 30 másodperces program, tehát gyorsan beiktatható a napi reggeli rutinműveletek közé!

 • Felfrissíti a reggeli fáradt szemeket

  Felfrissíti a reggeli fáradt szemeket

  A speciális hűvös anyagból, prémium minőségű kerámia bevonattal készült szemfelfrissítő fej gondoskodik a fáradt szem reggeli felfrissüléséről.

 • Tökéletesen az optimális higiéniához tervezve

  Tökéletesen az optimális higiéniához tervezve

  Az összes VisaPure kefefej selymesen puha sörtéinek anyaga gondosan megválasztott finom nejlon, aminek köszönhetően a kefefejek rendkívül könnyen tisztán tarthatók.

 • A fejek meleg vízzel és szappannal könnyen tisztíthatók

  A fejek könnyen tisztíthatók. Egyszerűen tisztítsa meg őket meleg vízzel és szappannal a mosogatóban.

Összes specifikációt mutat
 • 10-szer hatékonyabb, mint a kézi arctisztítás, azonban éppolyan kímélő. A kézi sminkeltávolítással összevetve.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: