1
Babaőrök és hőmérők

Avent

Philips Avent

Intelligens bébiőr

  Philips Avent

  Intelligens bébiőr

  Bárhol legyen is, gyermekével folyamatosan kapcsolatban marad

  Az Intelligens babaőr lehetővé teszi, hogy Ön és szerettei szem előtt tartsák gyermekét, bárhol is tartózkodnak. Az alkalmazás automatikusan vált a hálózatok között, és optimalizálja az audio- és videominőséget a legjobb kapcsolat megteremtéséhez. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Bárhol legyen is, gyermekével folyamatosan kapcsolatban marad

Az Intelligens babaőr lehetővé teszi, hogy Ön és szerettei szem előtt tartsák gyermekét, bárhol is tartózkodnak. Az alkalmazás automatikusan vált a hálózatok között, és optimalizálja az audio- és videominőséget a legjobb kapcsolat megteremtéséhez. Összes előny megtekintése

Avent Intelligens bébiőr

SafeConnect technológiával, Okostelefonhoz és táblagéphez, iOS és Android kompatibilis, Próbálja ki most SCD860/52 Hasonló termékek

Bárhol legyen is, gyermekével folyamatosan kapcsolatban marad

SafeConnect technológiával

 • A legjobb csatlakozás érdekében mindenfajta hálózaton működik

  A legjobb csatlakozás érdekében mindenfajta hálózaton működik

  A Philips Avent intelligens bébiőr alkalmazás SafeConnect technológiát használ a rendelkezésre álló hálózatokon (3G/4G/Wi-Fi) keresztüli működéshez. Az alkalmazás automatikusan igazodik a sávszélességhez, hogy az Ön és gyermeke közötti kapcsolat a legtökéletesebb legyen. Amikor az internetkapcsolat minősége romlik, az alkalmazás automatikusan beállítja az audio- és videominőséget, így Ön folyamatosan figyelemmel kísérheti gyermekét. Amennyiben az internetkapcsolat megszakad, a figyelőegység folyamatosan újracsatlakozik, és értesíti Önt, ha a kapcsolatot nem lehet helyreállítani.

 • Több kamerát/megtekintőt támogat, hogy Ön bevonhassa szeretteit is

  Több kamerát/megtekintőt támogat, hogy Ön bevonhassa szeretteit is

  A kapcsolat teljesen biztonságos és privát. Bevonhatja szeretteit, hogy ők is nézelődhessenek, függetlenül attól, hogy Ön, illetve ők hol tartózkodnak. Összesen legfeljebb 10 fiókot lehet használni, és a privát módnak köszönhetően eldöntheti, hogy becsatlakozzanak-e mások, és ha igen, mikor. Az alkalmazás legfeljebb 10 kamerát támogat, kameránként 3 ember tekintheti meg egyidejűleg a képet.

 • A felügyeleti teljesítmény a Wi-Fi kapcsolattól függ

  A felügyeleti teljesítmény a Wi-Fi kapcsolattól függ

  A figyelőegységnek és az alkalmazásnak egyaránt csatlakoznia kell az internethez. A figyelőegység Wi-Fi kapcsolaton keresztül csatlakozik az internethez, így teljesítménye közvetlenül az Ön Wi-Fi kapcsolatának teljesítményétől függ. Kérjük, ügyeljen rá, hogy a Philips Avent intelligens bébiőr közel helyezkedjen el a Wi-Fi útválasztóhoz, vagy pedig használjon Wi-Fi jelismétlőt / beépített Wi-Fi kapcsolattal rendelkező powerline adaptert, hogy a figyelőegység közelében növelhesse a Wi-Fi jel erősségét. Okoskészülékét 3G, 4G vagy Wi-Fi hálózaton keresztül csatlakoztathatja az internethez, ami lehetővé teszi, hogy bárhonnan figyelemmel kísérhesse kisgyermekét.

 • Igazítsa saját igényeihez a beállításokat, figyelje gyermekét úgy, ahogy szeretné

  Igazítsa saját igényeihez a beállításokat, figyelje gyermekét úgy, ahogy szeretné

  Az intelligens bébiőr és az alkalmazás összes beállítását és értesítését teljes mértékben személyre lehet szabni, így Ön kiválaszthatja, hogy pontosan olyan gyakoriságú és típusú frissítéseket kapjon, amilyeneket szeretne. Emellett úgy és akkor állíthatja be a készülék funkcióit, ahogyan és amikor szeretné. Legyen szó az éjszakai fény színéről vagy egy adott altatódalról.

 • Akár 720p felbontású, HD képminőség éjjel-nappal

  Akár 720p felbontású, HD képminőség éjjel-nappal

  Nézze és hallgassa kisbabáját éjjel-nappal. A kamera kiemelkedő minőségű audio- és videoélményt nyújt, akár 720p felbontású, HD éjjel-nappali képpel. Gazdag színek nappal, és infravörös fekete-fehér kép éjszaka.

 • Háttér üzemmód csökkentett áramfogyasztással

  Háttér üzemmód csökkentett áramfogyasztással

  Az alkalmazást használhatja aktívan előtér üzemmódban, vagy pedig a háttérben, miközben más tevékenységeket végez telefonján vagy táblagépén. Háttér üzemmódban az alkalmazás csökkentett áramfogyasztással fog futni, de folyamatosan értesíti Önt, amikor gyermeke sírni kezd. Ezért Ön mindig tudni fogja, ha sír a gyermeke, még akkor is, ha közben aktívan használ egy másik alkalmazást.

 • Válogatott altatódalok a nyugodt és pihentető alváshoz

  Válogatott altatódalok a nyugodt és pihentető alváshoz

  Segítse elő gyermeke álomba ringatását a 10 megnyugtató altatódal valamelyikének lejátszásával. Indítsa el az altatódalokat közvetlenül a babaszobában lévő kamerán keresztül, vagy pedig kezelje őket távolról az alkalmazással. Beállíthat időzítőt is, és kiválaszthatja, melyik dalt mikor játssza le.

 • Többszínű éjszakai fény gyermeke álomba ringatásához

  Többszínű éjszakai fény gyermeke álomba ringatásához

  A többszínű éjszakai fény segítségével visszafogott, megnyugtató atmoszférát teremthet, ami álomba ringatja gyermekét. Kapcsolja be az éjszakai fényt közvetlenül a babaszobában lévő kamerán keresztül, vagy kezelje távolról az alkalmazással. Kiválaszthatja a fény színét, és időzítőt is beállíthat, hogy a fény meghatározott időpontban jelenjen meg.

 • Megnyugtató TalkBack funkció

  Megnyugtató TalkBack funkció

  Csendesítse le és nyugtassa meg kisbabáját saját hangjával az alkalmazás segítségével, bárhol is legyen éppen.

 • A helyiség páratartalmának és hőmérsékletének ellenőrzése és rögzítése

  A helyiség páratartalmának és hőmérsékletének ellenőrzése és rögzítése

  A Philips Avent intelligens bébiőr beépített érzékelővel rendelkezik, mely ellenőrzi és rögzíti a páratartalom- és hőmérsékleti értékeket, illetve a hangot a babaszobában. Személyre szabhatja ezeknek a leolvasásoknak a küszöbértékét, hogy ezáltal a legjobb, legegészségesebb alvókörnyezetet hozza létre és tartsa fenn. Ez csak egy a uGrow intelligens bébiőr számtalan funkciója közül, melyek még több adatot szolgáltatnak, hogy Ön még jobban nyomon követhesse gyermeke egészséges fejlődését.

 • A Pillanatkép funkcióval megörökítheti kisbabája különleges pillanatait

  A Pillanatkép funkcióval megörökítheti kisbabája különleges pillanatait

  Ne hagyjon ki semmit, még akkor sem, ha gyermeke alszik. A Pillanatkép funkcióval megörökítheti az összes különleges pillanatot.

 • Csak használja a QR-kódot az alkalmazás telepítéséhez és letöltéséhez

  A Philips Avent intelligens bébiőrt hihetetlenül egyszerű telepíteni. Csak töltse le az alkalmazást, és használja a benne lévő QR-kódot, hogy a kamerát az Ön helyi Wi-Fi hálózatához csatlakoztathassa. Az alkalmazáshoz az első üzembevételt megkönnyítő útmutató is tartozik, mely segíti Önt, és ismerteti Önnel az alkalmazás gombjait és funkcióit.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: