USB hangsugárzók notebookhoz

  USB hangsugárzók notebookhoz

  Táncoló páros

  Indulhat a boogie! A „click-and-go” hordozhatóságot lehetővé tevő USB-csatlakozással és összetekerhető kábellel rendelkező készülékek a netbook és a notebook természetes társai. Nincs szükség elemre vagy adapterre, csak USB-táplálású hangszórókra, amelyek egyszerűen együttműködnek a MAC és PC számítógépekkel.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Táncoló páros

 • A netbook és a notebook legjobb barátja

  A netbook és a notebook legjobb barátja

  A tökéletes társ netbookjához és notebookjához, amellyel nagyszerű hangminőségben játszhat le multimédiás zenét és videót.

 • Egyszerű "cick-and-go" hordozhatóság

  Egyszerű "cick-and-go" hordozhatóság

  Kis méret, erőteljes hang! Kényelmes, összetekerhető kábelkezelés és egyetlen USB-csatlakozás a tápláláshoz és a lejátszáshoz. A két, rendkívül érzékeny neodímium hangsugárzó aljzat teszi lehetővé a "click-and-go" hordozhatóságot útközben.

 • Jobb buli mélyhang-reflexnyílás technológiával

  Jobb buli mélyhang-reflexnyílás technológiával

  A kis készülékházban nagy hang lakik, hála a jobb mélyhang-reflexnyílás technológiának. Mindössze egy USB-kábelt kell csatlakoztatni a netbookhoz vagy notebookhoz az egyszerű plug-and-play összeköttetéshez.

 • USB csatlakozó a tápláláshoz és a lejátszáshoz

  A plug-and-play opció nyújtotta kényelemnek köszönhetően az USB kábel közvetlenül egy USB aljzatba illeszthető, és az Ön notebookja automatikusan azonosítja azt, mint külső USB eszközt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: