Multimédiás hangszórók 2.1

  Multimédiás hangszórók 2.1

  Erőteljes, gazdag hangzás

  A 40 wattos kimenet és a szabadalmaztatott SPD™ basszusport-technológia mély és tökéletes hangzást biztosít, kisebb torzítással. A kétutas, magashangszóró + közép/mély hangszóró kialakítás mind a magas, mind az alacsonytól a közepesig terjedő hangfrekvenciákat reprodukálja, ami kiegyensúlyozottabb hangzással maximalizálja a kimenetet.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Erőteljes, gazdag hangzás

Páratlan hangélmény

 • SPD™ innovatív basszusport-technológia a mély és tökéletes hangzás érdekében

  SPD™ innovatív basszusport-technológia a mély és tökéletes hangzás érdekében

  A Philips Sound Purification Duct (SPD) basszusport-technológiája átadja az eredeti basszus hangzás mély, tiszta hangjait. A basszuscső belső felületén alkalmazott SPD habanyag, a Philips által kifejlesztett speciális akusztikus tompítás csökkenti a zajturbulenciákat és stabilizálja a hangolási frekvenciát. A Philips műszaki és vevői tesztjei igazolják, hogy ez a puffer kevésbé szórt és tisztább minőségű basszust tesz lehetővé.

 • Kétutas magassugárzó + mélynyomó kialakítás

  Kétutas magassugárzó + mélynyomó kialakítás

  A dupla-tartományú hangszóró két meghajtóval állítja elő a magassugárzóktól érkező magas frekvenciákat, illetve a mélynyomótól érkező mély- és középtartományú frekvenciákat. Ez a kimenetet kiegyensúlyozottabb hangzással maximalizálja az általánosan használt egyutas megoldáshoz képes, ahol egy meghajtónak kell előállítania az összes frekvenciát. Így élvezhetőbbé válik a jobb akusztika a tisztább énekhangokkal, magas és mély hangokkal, mindez most igazán versenyképes árakon a Philips hangszórók kínálatában.

 • Sávszűrős mélynyomó kialakítás a pontos mélyhangzás érdekében

  Sávszűrős mélynyomó kialakítás a pontos mélyhangzás érdekében

  A doboz-a-dobozban kialakításnak köszönhetően ez a sávszűrős mélynyomó két hangkamrával rendelkezik a nagyobb levegőkapacitás, a jobb és kiegyensúlyozottabb mélyhangzás, és a kisebb mértékű torzítás érdekében. A középső meghajtók hangenergiája hatékonyabban koncentrálódik a kívánt frekvenciatartományban, ezáltal pontosabb és irányítottabb hangképet hoz létre.

 • A kiszélesedő basszuscső kiemeli a mély hangokat a tiszta és erős basszus érdekében

  A kiszélesedő basszuscső kiemeli a mély hangokat a tiszta és erős basszus érdekében

  A basszuscső kialakítása ennél a hangszórónál kulcsfontosságú. A mérete, hossza, alakja és a kiszélesedő terület egyedülálló módon hat az alacsony frekvenciájú hangok lejátszására. A Philips által alkalmazott kiszélesedő kialakítás viszonylag nagy méretű és nagyobb porttal rendelkezik, amely megnyitja a nagy fogadó puffert a hanghullámok még könnyedebb áramlásához. Az így kapott léghatás kisebb, melynek zaj- és torzítási értéke kisebb, mint ahogy az egyéb hangszórók esetében tapasztalható. A Philips ismeri az akusztikai elvárásokat és ez a kialakítás jelentősen csökkenti a torzítást, mélyebb és gazdagabb basszust eredményez tisztább magas hangok mellett.

 • Mylar anyagú magassugárzó a nagyfelbontású hang érdekében

  Mylar anyagú magassugárzó a nagyfelbontású hang érdekében

  A magassugárzókban egyedülálló Mylar anyagot alkalmaznak a lenyűgöző hangfelbontás érdekében. Tökéletesen adja vissza a magas frekvenciák teljes tartományát, így a zene életre kel és a filmek hanghatása is a szerzők elképzelése szerint szólal meg. A kétutas kialakítás szerves részeként a magassugárzó a mélynyomóval összehangoltan javítja a magas frekvenciákat, ami tisztább, megnövelt térhatású és pontosabb hangzást eredményez. A javított tisztaság azt jelenti, hogy a zene összes eleme megkülönböztethető. Figyelje a hangszereket külön-külön, hallgassa a tisztább énekhangokat és élvezze a pezsdítően részletes zenét.

 • 3 integrált teljesítményerősítő áramkör a kiegyenlített hangzásért

  3 integrált teljesítményerősítő áramkör a kiegyenlített hangzásért

  Az árak alacsonyan tartása érdekében a legtöbb 2.1 csatornás multimédia hangszóró esetében a teljesítményerősítő áramkört gyakran egy teljesítményerősítővel oldják meg. Azonban ennek a kifinomult áramkörnek az esetében a Philips 3 integrált erősítő chipet használ a két szatellitsugárzó és a mélynyomó meghajtására. Az SPA4320 nagy beépített hűtővel rendelkezik és a teljesítményerősítő áramkör által generált hő az által kerül leadásra. Az UTC2030 erősítő chip masszív alapot teremt a minőségi hangzáshoz, illetve rendelkezik a szükséges teljesítménnyel is a mélynyomó és a szatellitsugárzók meghajtásához.

 • A megfelelően csillapított meghajtó csökkenti a rezgést és a hangtorzítást

  A megfelelően csillapított meghajtó csökkenti a rezgést és a hangtorzítást

  Az egyéni hangszórómeghajtóknál a membrán szélének közelében általában specifikus frekvenciatorzítás figyelhető meg, amely gyakran okoz valamilyen szintű hangtorzulást is. Ennek a problémának az áthidalására alkalmazható a Mylar, amely egy egyenletes monomer, és sokkal könnyebb anyag, mint amit általában a meghajtó kúp körül alkalmaznak. A kúpot tökéletesen körülölelő gyűrű csillapító hatása elnyomja az aszinkron rezgéseket, amely természetesebb és kiegyenlítettebb hanghatást eredményez.

 • Ívelt készülékház a jobb zenei hangzás érdekében

  Az ívelt kialakítású ház nemcsak jól néz ki, de az alakja is úgy lett megtervezve, hogy kiegyenlített hangot adjon ki, amely természetesebben és eredeti formájában árad. Mivel kisebb mértékű a torzítás és hangszín-eltolódás, biztos lehet benne, hogy a kedvenc zenéje megfelelően szólal meg. A Philips ismeri az akusztikát és biztosítja, hogy a zene ne csak remekül szóljon, de remekül is nézzen ki!

 • Mutatós, magasfényű kivitel

  Magasfényű fekete kivitel, amely klasszikus és modern környezetben egyaránt remekül mutat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: