5.1-es multimédiás hangszóró

  5.1-es multimédiás hangszóró

  Hi-Fi surround hangzás

  Csatlakoztassa a multimédiás hangszórókat bármilyen számítógéphez, MP3 vagy CD lejátszóhoz, és alkossa meg saját 5.1-es surround hangzású hangrendszerét. A kiváló mélyhang egyszerűen beállítható; a hangszórók pedig elhelyezhetők az asztalon vagy a falon, biztosítva a tökéletes hangzást.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hi-Fi surround hangzás

5.1-es surround hangzás

 • Bass Reflex hangsugárzó rendszer az erőteljes, mélyebb basszushangért

  Bass Reflex hangsugárzó rendszer az erőteljes, mélyebb basszushangért

  A Bass Reflex hangszórók mély basszus hanghatást produkálnak egy kompakt hangfalrendszerben. Abban tér el a hagyományos hangfalrendszertől, hogy egy basszuscső is csatlakozik, amely akusztikusan összhangban áll a mélynyomóval, és ez optimalizálja a kijövő alacsony frekvenciákat. Az eredmény egy mélyebb, szabályozott basszus hang és kisebb torzítás. Úgy működik, hogy a basszuscsőben megremegteti a levegőt, és az úgy vibrál, mint egy normál mélynyomóban. A mélynyomó reakcióval a rendszer kibővíti az általánosan alacsony frekvenciájú hangokat, és a mély basszus hang új dimenzióját hozza létre.

 • Mélyhang-kiemelési funkció szintszabályozóval

  Az egyedi kialakítású mélynyomó mélyebb, teltebb hangokat produkál. Lehetősége van a mélyhangszintet igényei szerint beállítani.

 • Tökéletes MP3-lejátszóhoz, PC-hez, TV-hez, CD-hez és még sok máshoz

  Csatlakoztassa a hangszórókat az összes berendezéséhez. Nagyszerűen működik MP3-lejátszóval, PC-vel, TV-vel, CD és DVD-lejátszóval és az összes multimédiás berendezéssel.

 • Mutatós, magasfényű kivitel

  Magasfényű fekete kivitel, amely klasszikus és modern környezetben egyaránt remekül mutat.

 • Kiegészítő fejhallgatócsatlakozó egyéni zenehallgatáshoz

  Ez a hangszórórendszer kiegészítő fejhallgató-csatlakozóval van ellátva. Csatlakoztassa saját fejhallgatóját és élvezze egyedül a zenét, amikor jólesik.

 • A mágneses árnyékolás kiiktatja a számítógép képernyő torzítást

  Mivel a hangszóró meghajtókban levő erős mágnesek mágnesesen árnyékoltak, nem áll fenn képtorzulás vagy károsodás veszély, ha a PC monitora mellé helyezi a készüléket.

 • Egyedülálló, közvetlenül a távvezérlőn elhelyezett MP3 bemenet

  A távvezérlőn elhelyezett egyedülálló közvetlen MP3 bemenetnek köszönhetően könnyedén hallgathatja MP3-lejátszóját. Egyszerűen csatlakoztassa MP3-lejátszójának audiokimenetét a távvezérlő 3,5 mm-es aljzatához, és élvezze a zenét.

 • Plug & Play a könnyebb telepítéshez

  A „Plug & Play” segítségével anélkül telepíthető, szerelhető be és vehető használatba az új alkatrész, hogy bajlódni kellene bármilyen bonyolult telepítési folyamattal vagy technikai felméréssel.

 • Hangerő távvezérlése a kényelmes hangbeállításhoz

  A praktikus vezetékes távvezérlő segítségével könnyedén beállíthatja a hangerőt.

 • Fa készülékház a minőségi basszus előállításához

  A készülékház fából készült, emiatt kiváló a stabilitása és az akusztikai tulajdonságai.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: