AVENT

Philips AVENT

Digitális PhotoFrame

  Philips AVENT

  Digitális PhotoFrame

  Élje újra át az első mosolyt

  Ez a PhotoFrame a minőség és a szórakozás tökéletes keveréke. A színes kerettartozékok lehetővé teszik, hogy személyessé tegye készülékét - rózsaszín a lányok, és kék a fiúk számára. Élje újra át gyermeke első éveinek leggyönyörűbb pillanatait. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

AVENT Digitális PhotoFrame

17, 8 cm-es (7"-es), Multimédiás, 4:3 képformátumú SPF2207/10 Hasonló termékek

Élje újra át az első mosolyt

Philips AVENT PhotoFrame

 • 4:3-as képformátum az optimális, torzításmentes megjelenítéshez

  A Philips digitális PhotoFrame az ideális látványt biztosító 4:3-as képformátumot alkalmazza a fényképek megjelenítéséhez.

 • Automatikus diavetítés USB eszközről vagy memóriakártyáról

  A diavetítés bármely USB meghajtóról vagy memóriakártyáról automatikusan elindul, így megtakaríthatja a PhotoFrame képkeretre való fényképmásolással töltött időt.

 • Tegye egyénivé eszközét a rózsaszín vagy kék rápattintható keretek által

  2 gyönyörű kialakítású és vidám tartozék keret. A lányok számára rózsaszín, a fiúk számára pedig kék színű, egyszerűen rápattintható keret biztosítja a legszebb álmokat.

 • Környezetbarát fényképkeret

  A Philips PhotoFrame fényképkeret tervezése az EcoDesign elvek szerint történt: ezek célja a környezetre gyakorolt káros hatás csökkentése a kisebb áramfogyasztás, a káros anyagok elhagyása, a kisebb súly, a hatékonyabb csomagolás, illetve a nagyobb mértékű újrahasznosítás révén.

 • imagen Pro az éles, élénk színű képekért és a természetes bőrszínért

  Az egyedülálló Philips imagen képjavító technológia automatikusan elemzi a képeket, javítja a színeket és beállítja az optimális kontrasztot. A továbbfejlesztett imagen Pro a nagyobb színhűség, színmélység és az intelligens kontraszt érdekében az imagen 3 alapvető elemeit tartalmazza. Ezen felül az imagen Pro javított bőrszínt, élesebb képet és a fényképeknél nagyon fontos villódzásmentes élményt kínál.

 • Állítsa új fénybe a régi emlékeit a RadiantColor technológiával

  A RadiantColor a Philips exkluzív technológiája, mely optimális 4:3 képformátumban jeleníti meg a kisebb méretű képeket; ehhez kiterjeszti a nem teljes képernyő méretű képek szélének színét a képernyő oldaláig; így megszünteti a fekete sávokat és a képaránytorzítást.

 • Adott időben automatikusan be-ki kapcsolódó kijelző az energiatakarékosságért

  Az időzítő a beállított időpontban be- és kikapcsolja a PhotoFrame rendszert, csökkentve ezzel az energiafelhasználást a környezet védelme érdekében, és megtakarítva a PhotoFrame energiaköltségek mintegy harmadát.

 • Támogatja a fényképeket, videókat és a zenei tartalmakat

  Támogatja a fényképeket, videókat és a zenei tartalmakat, lehetővé téve, hogy a legkülönfélébb módokon megoszthassa emlékeit másokkal.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: