Digitális PhotoFrame

  Digitális PhotoFrame

  Igen, persze, hogy megnézheti.

  Lehet vicces, lehet érzelmes. A Philips SPF4608 digitális képkerettel egyénivé tehető a fénykép meglepő üzenetekkel, kollázsokkal, valamint vicces animációs órákkal. Tegye ajándékát még emlékezetesebbé és különlegesebbé. Összes előny megtekintése

  Ajánlott kiskereskedelmi ár: 26 499 Ft

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Igen, persze, hogy megnézheti.

 • Egygombos működtetés – a teljes vezérlést egyetlen érintéssel megoldhatja

  Egygombos működtetés – a teljes vezérlést egyetlen érintéssel megoldhatja

  Egy nagy gomb található a Philips Digital képkeret tetején. Az egygombos működtetéssel váltogathatja a keret leggyakrabban használt funkcióit: tápfeszültség be- és kikapcsolása, fényképes diavetítés és órakijelzés. Nagyméretű és könnyen hozzáférhető, egyszerűen és gyorsan vezérelhető. Ezt hívjuk ésszerűségnek és egyszerűségnek - Sense and Simplicity!

 • Testreszabás saját fényképekkel és üzenetekkel

  Testreszabás saját fényképekkel és üzenetekkel három egyszerű lépésben: 1. Válasszon ki egy fényképet 2. Tegye egyedivé egy üzenettel 3. Már kész is az ajándék!

 • Merítsen ihletet az üdvözlőlapokból

  Nem találja a megfelelő szavakat? Jó hírrel szolgálhatunk: rengeteg inspiráló és szívből jövő üzenet közül választhat. Válasszon ki egyet, és adja a fényképhez változatlanul, vagy tegye egyedivé.

 • A beépített időzítővel állítsa be a jövőbeni eseményekhez kapcsolódó meglepetéseket

  Az időzítőt állítsa be a testre szabott fényképekhez. Ezek a fényképek születésnap, évforduló vagy bármilyen különleges ünnep alkalmával a kellő időben fognak megjelenni. Nagyszerű ötlet meglepetések készítéséhez!

 • Adott időben automatikusan be-ki kapcsolódó kijelző az energiatakarékosságért

  Az időzítő a beállított időpontban be- és kikapcsolja a PhotoFrame rendszert, csökkentve ezzel az energiafelhasználást a környezet védelme érdekében, és megtakarítva a PhotoFrame energiaköltségek mintegy harmadát.

 • 15 mókás animációs óra közül választhat stílusának megfelelően

  Stílusának megfelelően választhat a 15 mókás, animációs óra közül.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: