1
Audió és videó

Univerzális távvezérlő

  TV all

  Univerzális távvezérlő

  EasyZapper

  Egyszerű és intelligens univerzális távirányító, amellyel tetszőleges márkájú televízión, műholdas vevőkészüléken, kábeltévén vagy DVB-T beltéri egységen, egyetlen gombnyomással válthat csatornát.

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

EasyZapper

Egyszerű és intelligens univerzális távirányító, amellyel tetszőleges márkájú televízión, műholdas vevőkészüléken, kábeltévén vagy DVB-T beltéri egységen, egyetlen gombnyomással válthat csatornát.

Sajnos ez a termék már nem elérhető

EasyZapper

Több, mint 800 márkával kompatibilis

 • Készen áll a Philips készülékekhez

  Ha Philips készüléke van, akkor az univerzális távirányítót programozás nélkül tudja használni, mivel a Philips már előre beállította.

 • Automatikusan megkeresi az eszköz márkáját

  Az új távvezérlőjét legegyszerűbben úgy bírhatja munkára, hogy engedi őt automatikusan megkeresni az eszköze számára legmegfelelőbb kódot.

 • A kedvenc csatornák közvetlen elérése (4 a 150-ből)

  A távirányítón négy darab kedvencgomb található, amelyekre ráragaszthatja kedvenc csatornái emblémáját. Csak távolítsa el a kedvencgomb körüli gyűrűt, szedje le az átlátszó borítást, és tegye a matrica helyére a kedvenc csatornája emblémáját ábrázoló matricát (válasszon a 150 mellékelt matrica közül). Így most már közvetlenül válthat kedvenc csatornájára.

 • Az ergonomikus alak kényelmes irányítást tesz lehetővé

  A lekerekített formának köszönhetően tökéletesen illik a kezébe a természetes, kiegyensúlyozott működésért. Jól is néz ki!

 • A tanulási folyamat során a kedvenc funkciók átmásolódnak az eredeti távvezérlőkről

  Ha szeretné 5 kedvenc funkcióját elérni az eredeti távvezérlőről, átmásolhatja az eredeti távvezérlőről érkező jelet. Ha ezek az Ön vagy gyermekei kedvenc csatornái, akár zárolhatja is a távvezérlőt bármilyen más csatorna nézésétől.

 • Kérdéseivel hívja az URC szervizvonalunkat

  Ha kérdése vagy problémája van az univerzális távvezérlővel, vagy az eredeti távvezérlőn olyan gomb van, ami nincs benne a kiterjedt kód könyvtárban, megoldásért hívja szervizvonalunkat. A hét minden napján hívhatja a segélyvonalat.

 • Ideális cserelehetőség a törött Philips TV-távvezérlőkhöz

  Amennyiben Philips TV-távvezérlője elveszett, vagy eltörött, ez a távvezérlő ideális cserelehetőséget jelent. Minden Philips TV funkciót tartalmaz, beleértve az alapvető Philips videomagnó és DVD funkciókat is. Mivel ugyanazokat a feliratokat találja a gombokon, mint az eredeti távvezérlőn, használatát roppant egyszerű megszokni.

 • URC támogatás a kijelölt weboldalon

  Kijelölt távvezérlő-támogatás. A Philips URC weboldalon megtalálja valamennyi márkához tartozó kódot.

 • A következő készülékeket vezérelheti: televízió és beltéri egység

  2 az 1-ben póttávirányító a televízió és a beltéri egység (műholdvevők, kábelelosztó szekrények és földi digitális televízió) részére. Két mód érhető el rajta, az egyik a televízió, a másik a beltéri egység (műholdvevők, kábelelosztó szekrények és földi digitális televízió) kezelésére szolgál. Állítsa be a távirányítót a kívánt eszköztípusok kezelésére, és máris mindkét készüléket egy távirányítóval vezérelheti.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: