Univerzális távvezérlő

  TV all

  Univerzális távvezérlő

  Teljes funkcionalitást biztosít

  Ez az univerzális távvezérlő tökéletes választás, ha 6 készülékből 3-at maximális funkcionalitással kíván használni, a legnagyobb kényelem mellett. A távvezérlő formája, melynek köszönhetően természetesen illeszkedik a kezébe, kényelmes vezérlést tesz lehetővé. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Univerzális távvezérlő

3 az 1-ben (TV/DVD/STB) SRU5130/87 Hasonló termékek

Teljes funkcionalitást biztosít

Több mint 1000 márkával kompatibilis

 • 6-ból akár 3 készülék vezérlése

  A „6-ból 3” távvezérlő kényelmes vezérlést biztosít az otthoni szórakoztatórendszerhez tartozó 6 készülék közül akár 3-hoz, egyetlen távvezérlővel. A távvezérlő a beépített IR kód adatbázis segítségével könnyen beprogramozható szinte bármilyen márkájú audio-/videokészülék vezérléséhez. Egyetlen távvezérlő az összes készülék vezérléséhez, és nem kell többé időt fecsérelnie a megfelelő távvezérlő keresésére!

 • Készen áll a Philips készülékekhez

  Ha Philips készüléke van, akkor az univerzális távirányítót programozás nélkül tudja használni, mivel a Philips már előre beállította.

 • Egyszerű beállítás gyors gombfelismeréssel

  A gyors gombfelismerés segítségével gyorsan és egyszerűen kijavíthatja a készülék gyártmányának kiválasztása után nem működő gombokat. Nyomja meg a gombot, tartsa lenyomva 5 másodpercig, miközben a távvezérlőt a készülékre irányítja; amint a berendezés reagál, a gomb beállítása kész.

 • Kérdéseivel hívja az URC szervizvonalunkat

  Ha kérdése vagy problémája van az univerzális távvezérlővel, vagy az eredeti távvezérlőn olyan gomb van, ami nincs benne a kiterjedt kód könyvtárban, megoldásért hívja szervizvonalunkat. A hét minden napján hívhatja a segélyvonalat.

 • URC támogatás a kijelölt weboldalon

  Kijelölt távvezérlő-támogatás. A Philips URC weboldalon megtalálja valamennyi márkához tartozó kódot.

 • Az ergonomikus alak kényelmes irányítást tesz lehetővé

  A lekerekített formának köszönhetően tökéletesen illik a kezébe a természetes, kiegyensúlyozott működésért. Jól is néz ki!

 • Könnyen használható csoportosított funkciók

  A csoportosított funkciókkal könnyen felismerhetők az audio- és videoeszközök vezérléséhez szükséges gombok. Az eszköz minden funkciója csoportosítva van a távvezérlőn, amelynek teteje különböző színű (fekete, ezüst, alumínium stb.) részekből és gombokból (fekete, ezüst, matt, fényes stb.) áll, így gyorsan megállapítható, mely gombokkal működtethető egy meghatározott eszköz.

 • Elemekkel ellátva az azonnali használathoz

  Nem kell elemet vásárolnia, így a kicsomagolás után azonnal használni kezdheti a távvezérlőt!

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: