1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  A Philips eszpresszógép kávéfőzés nélkül használja el az őrölt kávét

  Közzétéve 04 April 2023

  A Philips eszpresszógép a kávéfőzés megszakításakor kilöki az őrölt kávét. További információkért és megoldásokért olvassa el az alábbi részt.

  Az előre őrölt kávé funkció használata

  Az előre őrölt kávé funkció használatakor mielőtt az őrölt kávét az előre őrölt kávé tartályába adagolja, a készüléknek bekapcsolt és használatra kész állapotban kell lennie. 

  Csak egy teljes, simított kanál kávéőrleményt adagoljon a készülékbe a mellékelt mérőkanál segítségével. A kávéőrlemény mennyiségének túllépése miatt a központi egység túlságosan megtelhet, és a kávéfőzés megszakadhat. A kávépor a kávéőrlemény-tartóba kerül, és a készülék nem készít kávét. 

  A főzőegység szennyezett

  Szennyezett vagy eldugult központi egység következtében előfordulhat, hogy nem jön kávé a készülékből. Fontos, hogy hetente öblítse át a központi egységet. Kövesse az alábbi lépéseket, vagy tekintse meg az oktatóvideót: 
  1. Kapcsolja KI a készüléket, és várjon, amíg az teljesen leáll, és már nem ad ki hangot (ez kb. 15–20 másodpercet vesz igénybe).
  2. Nyissa fel a szervizfedelet, majd a „PUSH” gombot jobbra tolva fogja meg a központi egységet, és maga felé húzva távolítsa el a készülékből.
  3. Alaposan öblítse el a központi egységet langyos vízzel, majd hagyja megszáradni, mielőtt visszahelyezné a készülékbe.
  Play Pause

  Nincs elég kávészem

  Ha a kávészemek nem elegendőek, a kávé lefőzése előtt megszakad a folyamat. Az őrölt kávé ezután a kávéőrlemény-tartóba kerül. 

  A probléma megszüntetése érdekében, kávéfőzés előtt győződjön meg arról, hogy elegendő kávészem van-e a készülékben. 
   

  Ezek a lépések nem oldották meg a problémát? Kérjük, forduljon hozzánk további segítségért.

  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.