0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  A Philips eszpresszógép szivárog

  Közzétéve 24 August 2023
  Ha szivárgást észlel a Philips eszpresszógépnél, az alábbi okok és megoldások segíthetnek a hiba elhárításában:

  1.    A cseppfelfogó tálcába szivárgó vizet észlel?
  2.    Tiszta vizet észlel a készülék alatt vagy az oldalánál?
  3.    Barnás elszíneződésű vízfoltokat észlel a konyhapulton vagy a készülék alatt?
   
  Akkor is észlel vizet a csepptálcában, ha a kávékifolyóból csepegő öblítővizet egy csészében felfogja. Ez azért van így, mert az automatikus öblítés vagy kávéfőzés során a készülék az öblítővizet belülről közvetlenül a cseppfelfogó tálcába vezeti. A vezetékek belső öblítése biztosítja a gép optimális teljesítményét.

  Az automatikus öblítés a készülék BE és KI állásba kapcsolásakor, ital készítése után vagy a tejhabosító használata után történik.

  Az ehhez használt öblítővíz eredményezi azt, hogy mindig található víz a cseppfelfogó tálcában, illetve hogy a cseppfelfogó tálca a vártnál gyorsabban megtelik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a gép szivárog.

  Kérjük, vegye figyelembe: Ha a cseppfelfogó tálca 2 csésze kávé elkészítése után megtelik, vagy a cseppfelfogó tálca éjjel feltöltődik vízzel, javasoljuk, hogy forduljon hozzánk további segítségért.
   
  Ha tiszta vizet észlel a készülék alatt vagy a víztartály mellett, ez valószínűleg azért van, mert a víztartály nincs megfelelően a készülékbe helyezve.

  Ennek megoldásához győződjön meg arról, hogy a víztartályt teljesen betolta a készülékbe.

  Ha a víztartály megfelelően van behelyezve, és még mindig tiszta víz folyik ki a gép alól, forduljon hozzánk további segítségért.
  Philips eszpresszógép víztartályának/víztároló edényének behelyezése
  Két lehetséges ok jöhet szóba arra, ha a konyhapulton vagy a gép alatt vízfoltokat észlel:

  1.    A cseppfelfogó tálca túlságosan megtelt, és eltávolításakor barnás elszíneződésű víz ömlött ki belőle. Ennek megoldására ürítse és öblítse ki a tálcát naponta vagy minden olyan alkalommal, amikor cseppfelfogó tálca megtelésére vonatkozó jelzés láthatóvá válik.
  2.    Ha az öblítést vagy kávéfőzést közvetlenül követően eltávolítja a cseppfelfogó tálcát, a központi egységből kis mennyiségű öblítővíz csöpöghet ki a konyhai munkalapra, illetve a készülék jobb oldala alatt. Ebben az esetben nem kell mást tennie, csak hetente törölje szárazra az adott területet egy kendővel, de ne aggódjon, ez nem a készülék szivárgását jelenti.
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.