1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  Nem tudom beállítani az őrlőbetétet Philips eszpresszógépemen

  Közzétéve 2023. január 24.
  A Philips eszpresszógép őrlőbetét-beállításainak módosításához kövesse az alábbi lépéseket, és tekintse meg a videót is.

  Az őrlőbetét beállításainak módosítása

  Az őrlési beállításokat csak akkor lehet módosítani, miközben a készülék kávébabokat őröl. Ezt a szemeskávé-tartály belsejében található őrlésbeállító gombbal tudja megtenni. Egyes géptípusoknál szüksége lesz a beállítókulcsra (az előőrölt kávéadagoló kanál nyele).
  1. Tegyen egy csészét a kávékifolyó alá.
  2. Készítsen egy adag feketekávét.
  3. Ha az őrlőbetét elkezd őrölni (a szerszámot igénylő készülékek esetében), illessze az őrlőbetét-beállító kulcsot a gombra (lásd az 1. ábrát), majd nyomja le a gombot, és fordítsa balra vagy jobbra. A szerszámot nem igénylő készülékek esetében, kézzel nyomja le a gombot, és fordítsa balra vagy jobbra (lásd a 2. ábrát).
  4. Forgassa el legfeljebb egy fokkal balra vagy jobbra a beállítás módosításához. A készüléken számok vagy pontok jelzik az őrlési beállítást. Kisebb pont = kisebb részecskeméret. Kisebb szám = kisebb részecskeméret.
  5. Főzzön le 2-3 csésze kávét, hogy össze tudja hasonlítani az ízeket. A belső rendszernek be kell állítania az őrlőbetét forgási idejét ahhoz, hogy az optimális eszpresszó érdekében a készülék a megfelelő adag kávét őrölje meg.
  Play Pause
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.