0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  Philips eszpresszógépemnél a kávéhőmérséklet nem elég meleg

  Közzétéve 2023. július 11.
  Ha a Philips eszpresszógépből származó kávé nem elég meleg, próbálja meg az alábbi tippek segítségével növelni a kávé hőmérsékletét.
  Ha eszpresszógépe rendelkezik a kávé hőmérsékletének beállítására szolgáló opcióval, egyszerűen állítsa a hőmérsékletet a lehető legmagasabb értékre.

  Pontosabb, részletes útmutatásért tekintse meg az eszpresszógép használati útmutatóját, amelyet a Philips weboldalán talál.
  Egy hideg csésze csökkenti a kávé hőmérsékletét. Azt tanácsoljuk, hogy a kávé lefőzése előtt forró víz alatt átöblítve melegítse elő a csészét.
  Amikor hideg tejet vagy gőzölt tejhabot ad a kávéjához, az minden esetben csökkenti a kávé hőmérsékletét.
  A „Jegeskávé” („Iced Coffee”) recepttel alacsony hőmérsékleten készíthet hideg kávét. Emiatt a megfelelő kávéerősség és a megfelelő íz biztosítása érdekében a kávé kinyerési ideje megnő (hosszabb főzési idő). Ez azt eredményezi, hogy a főzési idő megnő, és a szivattyú hangja az alacsony áramlási sebesség miatt eltér a megszokottól. 
  A vízkő felgyűlhet a gép belsejében, és a kávé hőmérsékletének csökkenését okozhatja. A kávéfőző vízkőmentesítéséhez olvassa el a használati útmutatót, vagy látogasson el a vevőszolgálat weboldalára.

  Ha ezek a megoldások nem vezettek eredményre, kérjük, forduljon hozzánk további segítségért.
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.