0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  A Philips párásítóm nem párásítja a levegőt

  Közzétéve 2022. november 09.
  Ha a Philips párásító vagy 2 az 1-ben légtisztító és párásító készüléke nem párásítja a levegőt, vagy azt veszi észre, hogy a páratartalom-jelző/légnedvességmérő nem változik, az alábbiakban megtudhatja, hogyan oldhatja meg ezt egyszerűen saját maga.
  Adott egy maximális szobaméret, amelyet a Philips párásító vagy a 2 az 1-ben légtisztító és párásító készülék képes ellátni. Ha túllépi az adott párásítótípushoz ajánlott helyiségméretet, a készülék vagy a légnedvességmérő kijelzése nem fog változni, mivel a készülék nem fogja tudni biztosítani a várt eredményeket.
  A párásítószűrőt a szűrőtartó köré kell felszerelni. A párásító enélkül nem működik. Kérjük, győződjön meg róla, hogy ez megtörtént.

  Megjegyzés: Az alábbi kép reprezentatív jellegű, kérjük, a párásítószűrő telepítését az adott típusra vonatkozó egyedi felhasználói kézikönyvben kövesse. 
  Párásítószűrő a Philips párásítóban
  Ha nyitva vannak az ajtók vagy az ablakok, a Philips párásító párája nem marad a szobában. 

  Kérjük, csukja be az ajtókat és az ablakokat.
  A legkellemesebb relatív páratartalom-tartomány 45% és 65% között van. Az egészsége és kényelme érdekében, ha nem választott relatív páratartalmat (a panelen „---” jelzés látható), a Philips párásító vagy 2 az 1-ben légtisztító és párásító folyamatosan párásítja a levegőt, és automatikusan a legalacsonyabb fordulatszámra vált, amint elérte a 70%-os relatív páratartalmat. Ha a környezeti relatív páratartalom 70%-nál alacsonyabb, a készülék a korábbi beállítások szerint folytatja a párásítást.

  Ha 40%-os, 50%-os vagy 60%-os célérték van kiválasztva a relatív páratartalomhoz, a készülék automatikusan a legalacsonyabb fordulatszámra vált, amint a kiválasztott relatív páratartalmat elérte. Ha a környezeti relatív páratartalom alacsonyabb, mint a kiválasztott relatív páratartalom, a készülék a korábbi beállítások szerint folytatja a párásítást.

  Ez egy normális funkció, és nem jelzi a készülék meghibásodását. Ha többet szeretne megtudni készüléke relatív páratartalom-beállításáról, kérjük, olvassa el a típusra vonatkozó felhasználói kézikönyvet.
  Ha a párásítószűrő piszkos, a párásító nem tud párásítani. Ennek megoldása érdekében kérjük, öblítse ki a párásító szűrőt. Ne feledje, hogy rendszeresen tisztítani kell a típusra vonatkozó felhasználói kézikönyvben található utasításoknak megfelelően. Ha vízkő képződött, végezze el a vízkőmentesítést.

  Megjegyzés: A párásítója korszerű, hideg levegőt párologtató rendszerrel rendelkezik. A rendszer vízköd képzése nélkül egészséges, párás levegőt állít elő a kiömlőnyílásnál. A vízgőz az emberi szem számára láthatatlan, és nem nedvesíti meg a padlót vagy az asztalt.
  Győződjön meg róla, hogy a víztartály megfelelően van-e behelyezve. A víztartály ablakának és a kijelzőnek a készülék ugyanazon oldalán kell lennie, mint ahogyan az alábbi képen is látható.
   


  A fenti megoldások segítettek a probléma megoldásában? Amennyiben nem, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk további segítségért.
  tartály megigazítva
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.