1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Vegyen igénybe pontosan olyan támogatást, amire szüksége van
  Speciális megoldást keres a termékéhez?

  A Philips ruhagőzölő foltokat hagy a ruhán

  Frissítés időpontja: 2022-06-15
  Ha a Philips ruhagőzölő foltokat hagy maga után, vagy szennyeződés távozik belőle, annak egyszerű lehet a megoldása. A következő sorokból megtudhatja, hogyan oldhatja meg ezt a problémát.

  Vízkőlerakódás a gőzölőben

  Ha a gőzölőt nem vízkőmentesítik rendszeresen, normális jelenség, hogy vízkő rakódik le a benne, és ez szennyeződés kibocsátását vagy foltokat eredményezhet.

  Ennek megoldásához végezze el a gőzölő vízkőmentesítését. A vízkőmentesítési folyamat a terméktől és a sorozattól függ. A Philips gőzölős vasaló vagy gőzölőkészülék vízkőmentesítési információi itt találhatók

  Megjegyzés: A fenti megoldás nem vonatkozik a GC625, GC626, GC627, GC610, GC612, GC617 és GC618 típusra.


  Az alábbi információk csak a 7000-es sorozatú gőzölőtípusokra vonatkoznak:

  Az új kézi gőzölő öblítési funkcióval rendelkezik. Javasoljuk, hogy az öblítési módot akkor használja, amikor foltok és/vagy szennyeződések képződnek, vagy amikor a gőz gyengül. A vízkő eltávolítását lehetővé tevő öblítési mód aktiválásához tartsa lenyomva egyszerre a gőzbeállítás gombot és a gőzlövet gombot, amíg 2 LED-jelzőfény villogni nem kezd. A gőz és a forró víz 1 perc után indul el. 1 perc elteltével az ECO üzemmód jelzőfénye villogással jelzi, hogy a készülék ismét melegszik.


   

  Vegyi anyagok vagy adalékanyagok vannak hozzáadva a vízhez

  Ha bármilyen vegyszert vagy adalékot használt a Philips ruhagőzölővel, töltse fel a víztartályt vízzel, és hagyja a teljes tartály vizet kigőzölögni, hogy a készülékből távozzanak a vegyszermaradékok.

  Ruhán lévő foltok esetén folyóvíz alatt öblítse le a ruhát.

  A gőzölőfejen lévő foltokat nedves ruhával törölje le.

  Megjegyzés: A vegyi anyagok és adalékanyagok (pl. parfüm, illóolaj, ecet stb.) károsítják a készüléket. Ne használjon semmilyen vegyi anyagot vagy adalékot a ruhagőzölőhöz.


   

  Magas szintű vízkeménység

  Tartózkodási helyétől függően a víz keménységi szintje magas lehet, ami a gyors vízkőlerakódáshoz vezethet a gőzölőkészülékben.

  Feltétlenül ürítse ki a tartályt, ha befejezte a gőzölést. Javasoljuk demineralizált/desztillált víz (50%) és csapvíz (50%) keverékének használatát.

  A gőzölés megkezdésekor állítsa a gőzt MAX helyzetbe. Tartsa a gőzölőfejet távol a ruhadarabtól, és 10 másodpercig tartsa nyomva a gőzlövet gombot, hogy kifújja a vízcseppeket az elején.

  Ruhán lévő foltok esetén folyóvíz alatt öblítse le a ruhát.

  A gőzölőfejen lévő foltokat nedves ruhával törölje le.

  Megjegyzés: A fenti megoldás csak a GC625, GC626 és GC627 típusokra vonatkozik.

  Ezek a megoldások nem segítették a probléma megoldását? Kérjük, forduljon hozzánk további segítségért. 

  Referenciacikkek

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.