• Ingyenes kiszállítás

 • 14 napos visszaküldési garancia

 • Ügyfélszolgálat a hét minden napján

1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Vegyen igénybe pontosan olyan támogatást, amire szüksége van
  Speciális megoldást keres a termékéhez?

  Philips vezeték nélküli SpeedPro Max porszívó hibakódja

  Ha szeretné tudni, hogy mit jelentenek a Philips vezeték nélküli SpeedPro Max porszívó hibakódjai, kérjük, a következő sorokból keresse meg a választ.

  E4 hibakód (vagy h3)

  Az E4 hibakód (amely a kijelzőt fejjel lefelé nézve h3-nak látszódhat) azt jelenti, hogy a Philips vezeték nélküli SpeedPro Max porszívó forgókeféje eltömődött.

  Ennek megoldásához kapcsolja ki a vezeték nélküli porszívót, ellenőrizze a forgókefét, és távolítson el minden akadályt, például hajszálakat, szöszöket, szennyeződéseket és port.
   
  Philips SpeedPro Max porszívó E4 hibakód

  E6 hibakód (vagy 93)

  Az E6 hibakód (amely fejjel lefelé nézve 93-nak látszódhat) azt jelenti, hogy a Philips vezeték nélküli SpeedPro Max szívókészülék adaptere nem ad áramot.

  Ennek megoldásához ellenőrizze, hogy a vezeték nélküli porszívó adaptere megfelelően van-e csatlakoztatva a fali aljzathoz, és hogy a töltőlemez (mágnes) megfelelően van-e rögzítve. Ha a készülék nem működik, vegye fel velünk a kapcsolatot.
   
  Philips SpeedPro Max porszívó E6 hibakód

  E7 hibakód (vagy L3)

  Az E7 hibakód (fejjel lefelé L3) azt jelzi, hogy nem megfelelő adaptert használ. Kérjük, csak a vezeték nélküli porszívójához eredetileg mellékelt adaptert használja. Ha a megfelelő adapter nem működik, vegye fel velünk a kapcsolatot.
   
  Philips SpeedPro Max porszívó E7 hibakód

  Se hibakód (vagy 35)

  Az SE hibakód (vagy fejjel lefelé nézve 35) azt jelzi, hogy a Philips vezeték nélküli SpeedPro Max porszívó nem működik, vagy nem tölthető, mert a szoba hőmérséklete túl alacsony, túl magas, vagy mechanikai probléma áll fenn.

  Ha a szoba hőmérséklete túl magas (40 °C felett) vagy túl alacsony (5 °C alatt), válassza le a készüléket a töltőről, és vigye a Philips vezeték nélküli SpeedPro Max porszívót egy körülbelül 20 °C hőmérsékletű helyiségbe.

  Ezek a lépések nem oldották meg a problémát? Kérjük, forduljon hozzánk további segítségért.
   
  Philips SpeedPro Max porszívó SE hibakód

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.