1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  A Philips eszpresszógép nem habosítja jól a tejet

  Közzétéve 2023. január 27.
  Az alábbiakban megtalálja az optimális tejhabminőség elérése érdekében alkalmazható tippjeinket és a Philips eszpresszógéppel használható tejtípusokat.

  Tej hőmérséklete

  Javasoljuk, hogy mindig hűtött tejet használjon a kiváló tejhab biztosítása érdekében. A habosítás minőségét befolyásolhatja, ha a tej hőmérséklete magasabb.

  Tej mennyisége

  Fontos, hogy elegendő tejet használjon, ellenkező esetben a készülék levegőt szív be, és a habosítás eredménye romlik. Próbálja nagyobb tejmennyiséggel növelni a tejhab minőségét.

  Tej típusa

  A különböző típusú tejek eltérő mennyiségű és minőségű habot eredményeznek. Javasoljuk az alábbi tejtípusok egyikének használatát:
  • Félzsíros tehéntej
  • Teljes zsírtartalmú tehéntej
  • Laktózmentes tej
  • Növényi alapú tejre vonatkozó megjegyzés: Javasoljuk, hogy ellenőrizze a használni kívánt növényi alapú tejet, hogy az kifejezetten a cappuccinók, latték és egyéb tejalapú italok tejhabrétegének létrehozására lett-e kialakítva. Elképzelhető, hogy kedvenc márkája rendelkezik „barista” vagy „professzionális” kiadással.

  A tejrendszer szennyezett

  A jó minőségű tejhab elérése érdekében mindig győződjön meg arról, hogy a tejrendszer és annak minden kapcsolódó alkatrésze tiszta. Tisztítsa meg az alkatrészeket a felhasználói kézikönyv utasításai szerint.

  Mindig fordítson különös figyelmet a kávéfőző tejadagoló rendszerének tisztítására. Próbálja elkerülni, hogy a tej beleszáradjon, mivel a beleszáradt tejet nehéz eltávolítani.

  Kérjük, vegye figyelembe: Kizárólag a LatteGo tejrendszer tisztítható mosogatógépben. Más tejrendszerek, mint például a tejtartályok, nem tisztíthatók mosogatógépben.  Ha ezek a megoldások nem vezettek eredményre, kérjük, forduljon hozzánk további segítségért.
   
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.