• Ingyenes kiszállítás

 • Ügyfélszolgálat a hét minden napján

 • 14 napos visszaküldési garancia

1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Support

  Fizetés

  Figyelem icon
  Műszaki probléma miatt a megrendelést visszaigazoló e-mail késve érkezhet Önhöz. Ha nem érkezik meg 48 órán belül, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.
  Figyelem icon
  Műszaki probléma miatt előfordulhat, hogy nem kap szállítási visszaigazolást. Azon dolgozunk, hogy megoldjuk ezt, amilyen hamar csak lehet. Megrendelése feldolgozása azonban megfelelően történik, és a várható szállítási időn belül megérkezik a termék.
  Figyelem icon
  A szállítási idők a nagy rendelési mennyiség miatt jelenleg az átlagosnál hosszabbak. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelését kézbesítsük, amilyen hamar csak lehet. Mihelyt szállítás alatt van a megrendelése, e-mailt küldünk.
  Figyelem icon
  Jelenleg nagy mennyiségű bejövő hívásunk van. Elképzelhető, hogy hosszabb ideig kell várnia a vonalban. Kérjük, fontolja meg egy másik időpontban történő hívás lehetőségét. Elnézést kérünk a kellemetlenségért.
  Figyelem icon
  A visszatérítés feldolgozási ideje a szokásosnál hosszabb a leterhelt időszak miatt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban feldolgozzuk a kérelmeket. A befejezést követően megerősítő e-mailt küldünk.
  Figyelem icon
  Az ütemezett karbantartás miatt előfordulhat, hogy pillanatnyilag nem tud termékeket vásárolni a weboldalunkon. Azon dolgozunk, hogy ezt a lehető leghamarabb megoldjuk, és elnézést kérünk a kellemetlenségért. Eközben továbbra is megvásárolhatja termékeinket más kiskereskedőknél.
  Figyelem icon
  Ütemezett karbantartás miatt ideiglenesen, átmenetileg késéssel kaphatja meg a rendelést visszaigazoló e-mailt. Ez nem befolyásolja a megrendelés feldolgozását és kézbesítését. Ha 48 órán belül nem kapja meg a megrendelés visszaigazolását, lépjen kapcsolatba velünk.
  Figyelem icon
  Weboldalunk jelenleg karbantartás alatt áll, emiatt ideiglenesen nem lehet bizonyos termékeket kosárba helyezni. Ezt a lehető leghamarabb igyekszünk megoldani. Kérjük, térjen vissza később weboldalunkra.
  Figyelem icon
  Technikai probléma miatt előfordulhat, hogy pillanatnyilag nem tudja használni a(z) [PAYMENT_METHOD] fizetési módot a weboldalunkon. Azon dolgozunk, hogy ezt a lehető leghamarabb megoldjuk, és elnézést kérünk a kellemetlenségért. Eközben használhat más fizetési módot, illetve más kiskereskedőknél továbbra is megvásárolhatja termékeinket.

  Fizetési lehetőségek

  Hogyan tudok fizetni?
  A Philips Shop elfogadja az alábbi fizetési lehetőségeket: bank- és hitelkártyák (Visa és MasterCard, Maestro). Minden fizetési mód ingyenes, mivel nem számítunk fel tranzakciós díjat.

  Hasznos volt ez az információ?

  Kuponkódok

  Hogyan tudom beváltani a kuponkódot?
  A kedvezményes kuponkódot a kód bevitelével adja meg az "Írja be a kedvezményre jogosító kupon kódját" mezőbe, majd kattintson az "Alkalmaz" gombra a pénztárnál. Rendelésenként csak egy kuponkódot használhat. Bizonyos kuponkódok nem érvényesek bizonyos termékkategóriákra vagy már kedvezményes termékekre.

  Hasznos volt ez az információ?

  Mit tegyek, ha hibaüzenetet kapok a kedvezményes kuponkódom beváltásakor?

  A promóciós kód kis-nagybetű érzékeny, és a vonalak (-) vagy a különleges karakterek szintén a promóciós kód részét képezik. 

  Ha mindent kipróbált, és a promóciós kódja még mindig nem működik, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk 

   

  Örömmel segítünk Önnek.

  Hasznos volt ez az információ?

  Fizetési hibák

  A fizetésem sikertelen volt
  A fizetési hibák elkerülése érdekében javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy a megadott bankkártya adatok helyesek. Győződjön meg arról is, hogy a hitel-/bankkártyája érvényes, és elegendő egyenleg áll rendelkezésre. A böngésző gyorsítótárának és a cookie-k törlése is segíthet. Javasoljuk, hogy próbálkozzon újra, lehetőleg más fizetési móddal. Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük, forduljon bankjához vagy a kártya kibocsátójához.

  Hasznos volt ez az információ?

  Számlák

  Hogy tudom letölteni a számlát?

  A számlát e-mailen keresztül, a megrendelését követő 1-2 munkanapon belül kapja meg.Kérjük, vegye figyelembe, hogy több e -mailt is kaphat, ha megrendelése több eladótól származó terméket tartalmaz.


  Szépség- és szájápolási, valamint baba-mama termékek vásárlása esetén, amint a számla elérhető, továbbra is  letöltheti azt a Philips Shop fiókjában.  Jelentkezzen be fiókjába. Kattintson a "Rendelési előzmények megtekintése" elemre. Válassza ki a megrendelés számát, majd kattintson a számlára a letöltéshez.

  Hasznos volt ez az információ?

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.