0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Lakhelyéből otthont varázsolunk

  Ismerje meg a Philips háztartási kisgépeket, amelyek otthonát varázslatossá teszik.

  Blender próżniowy Philips

  Hatékony és alapos tisztítás

   

  Hiszünk abban, hogy a padlók azért vannak, hogy felhőtlenül éljük rajtuk az életünket, anélkül, hogy aggódnunk kellene a mindennapi szennyeződések miatt. Különleges technológiáink, amelyek optimalizálják a szívóerőt és teljesítményt, komplex segítséget nyújtanak Önnek a takarításban. Így könnyedén tarthatja padlóját hatékonyan tisztán, pormentesen és higiénikusan.

  Kávé Philips

  Minőségi kávé, ahogy ön szereti

   
  Kávégépeink segítségével a kávé szerelmesei könnyedén megtalálhatják kedvenc kávékészítési rituáléjukat. Legyen szó a kávé testreszabhatóságáról, könnyed készítésről vagy éppen a receptek sokféleségéről, három kávégép márkánk (Philips, Saeco, Senseo) között biztosan megtalálja az otthonába leginkább illőt.

  Légtisztítók Philips

  Minden lélegzetvétel számít

   

  A Philips légtisztítók innovatív technológiái révén könnyedén megszabadíthatja otthonát a vírusoktól, allergénektől és szennyeződésektől, így óvva saját és családja egészségét.* A Philips NanoProtect HEPA szűrők kiváló szűrési hatékonysággal rendelkeznek, míg a NanoCloud technológia természetes és higiénikus párásítást biztosít. Élvezze a tisztább levegőt a Philips levegőminőség-javító megoldásaival, melyek segítségével eltávolíthatók a szennyező anyagok és allergének, és megteremthető a megfelelő páratartalom a egészségesebb otthoni környezetért.

  *A levegőben található szennyeződések, pollenek és por 99,97%-át kiszűri a szűrőn áthaladó levegőből.”

  Vasalás Philips

  Magabiztos megjelenés erőfeszítés nélkül

   

  Tisztában vagyunk azzal, hogy Önnek fontos a jó megjelenés és az idő. Ezért olyan innovatív gőzölős vasalókat, gőzállomásokat és ruhagőzölőket fejlesztünk, amelyekkel ruháit és otthoni szöveteit a lehető leghatékonyabban tudja gyűrődésmentesre varázsolni, felfrissíteni vagy akár fertőtleníteni is. Kiváló eredményeket érhet el erőfeszítés nélkül minden ruhadarabhoz.

  Konyha Philips

  Egészséges ételek gyorsan és könnyedén

   

  Minden konyha számára elengedhetetlenek a jó konyhai eszközök. Készítsen ízletes ételeket könnyen, gyorsan és okosan. Őrizze meg az ételekben található tápanyagokat, készítse elő, aprítsa, szeletelje azokat hatékonyabban. Legyen szó egy finom smoothieról, egy tápláló lazacsteakről, vagy egy reggelihez készített piritósról, a Philips megoldásaival még otthonosabban fog mozogni a konyhában.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.