1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Lakhelyéből otthont varázsolunk

  Ismerje meg a Philips háztartási kisgépeket, amelyek otthonát varázslatossá teszik.

  Blender próżniowy Philips

  Szupergyors és alapos takarítás

   

  A Philips padlóápolási termékei kiemelkedően hatékony takarítást biztosítanak minimális erőfeszítés mellett.
  A szívóerőt és teljesítményt optimalizáló különleges technológiáink (AquaSpin, PowerCyclone, AirflowMax, PowerBlade, Vacuum&Wipe, stb.) egyszerűvé teszik a különböző típusú padló és egyéb otthoni felületek tisztítását.

  Kávé Philips

  Minőségi kávé, ahogy ön szereti

   
  Kávégépeink segítségével a kávé szerelmesei megtalálhatják kedvenc kávékészítési rituálijukat. Legyen szó akár a kávé testreszabhatóságáról, a könnyed készítésről, a receptek sokféleségéről, három kávégépmárkánk (Philips, Saeco, Senseo) közül biztosan megtalálja a megfelelőt otthonába.

  Légtisztítók Philips

  Érezze a
  különbséget

   

  Lélegezzen be tisztább levegőt a Philips levegőminőség-javító megoldásai segítségével! A Philips NanoProtect
  HEPA szűrők kiemelkedő szűrési hatékonysággal rendelkeznek a NanoCloud technológia pedig természetes és higiénikus párásítást biztosít. A szennyező anyagok és az allergének eltávolításával, valamint a megfelelő páratartalom fenntartásával mindenki számára egészségesebb otthoni környezet teremthető.

  Vasalás Philips

  Magabiztos megjelenés erőfeszítés nélkül

   

  Tisztában vagyunk azzal, hogy önnek számít a jó megjelenés. Azt is tudjuk, hogy ideje értékes. Ennek megfelelően mi olyan innovatív gőzölős vasalókat, gőzállomásokat és ruhagőzölőket fejlesztünk,
  amelyekkel ruháit és otthoni szöveteit a lehető leghatékonyabban tudja gyűrődésmentesre varázsolni, felfrissíteni vagy akár fertőtleníteni is. Kiváló
  eredmény erőfeszítés nélkül minden ruhadarabhoz.

  Konyha Philips

  Egészséges ételek
  gyorsan és könnyen

   

  Minden konyha számára elengedhetetlenek a jó konyhai eszközök. Készítsen ízletes ételeket könnyen, gyorsan és okosan. Őrizze meg az ételekben található tápanyagokat, készítse elő, aprítsa, szeletelje azokat hatékonyabban. Legyen szó egy finom smoothieról, egy tápláló lazacsteakről, vagy egy reggelihez készített piritósról, a Philips megoldásaival a konyhában is még otthonosabban fog mozogni.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.