0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  Hogyan helyezhetem fel a tartozékokat a Philips OneBlade készülékre?

  Közzétéve 2024. február 12.
  A fésűk, védőelemek és egyéb tartozékok Philips OneBlade készülékre való felhelyezésének és eltávolításának módjáról az alábbi információk adnak tájékoztatást.

  Jó, ha tudja: A fésűk és védőelemek felhelyezésének és eltávolításának technikái azonosak, függetlenül attól, hogy melyik OneBlade típusról van szó (beleértve az alábbi képen nem látható változatokat is).

  Egyhosszúságú szakállfésűk

  Az egyhosszúságú szakállfésűk arcszőrzethez használhatók. A vágás utáni szőrhossz (milliméterben) a fésűre van nyomtatva.

  Az alábbi videó a fésű felhelyezésének és eltávolításának módját mutatja be. Nyomja a fésűt a pengére kattanásig, nehogy használat közben leessen.

  Kompatibilitás: Az egyhosszúságú szakállfésűk minden OneBlade típussal kompatibilisek.
  Play Pause

  Állítható szakállfésűk

  Az állítható szakállfésűk arcszőrzethez használhatók. A vágás utáni szőrhossz (milliméterben) a tárcsára van nyomtatva.

  Az alábbi videó a két állítható fésű felhelyezésének és eltávolításának módját mutatja be. A második típusú állítható fésű felhelyezésekor ügyeljen arra, hogy a fésű alsó részén lévő kis kampók (a fésű fogainak végeihez legközelebb) a penge felső részére legyenek akasztva.

  Kompatibilitás: A videóban látható első fésű csak a OneBlade Pro típussal kompatibilis (amely a jelen cikk első részében szereplő kép jobb szélén látható). A videóban látható második fésű minden OneBlade típussal kompatibilis.
  Play Pause

  Testszőrtelenítő tartozékok

  A testszőrzetfésű és a bőrvédő testszőrzethez használható. A testszőrzetfésűvel történő formázás után fennmaradó szőrhossz 5 mm. A bőrvédő úgy lett kialakítva, hogy sima bőrt biztosítson, miközben megóvja bőrét a vágásoktól és a sérülésektől.

  Az alábbi videó a tartozékok felhelyezésének és eltávolításának módját mutatja be. Nyomja a tartozékokat a pengére kattanásig, nehogy használat közben leessenek.

  Kompatibilitás: A testszőrzetfésű és a bőrvédő minden OneBlade típussal kompatibilis.
  Play Pause

  Bőrvédő

  A bőrvédő testszőrzeten, intim területeken való használatra készült, és úgy tervezték, hogy sima bőrt biztosítson, miközben megóvja bőrét a vágásoktól és a sérülésektől.

  Az alábbi videó a bőrvédő felhelyezésének és eltávolításának módját mutatja be. A Philips azt javasolja, hogy a OneBlade intim borotvát csak felhelyezett bőrvédővel használja. Ezért a bőrvédőt csak a penge cseréjekor távolítsa el.

  Kompatibilitás: A bőrvédő csak a OneBlade intim típusokhoz érhető el (amely a jelen cikk első részében szereplő kép bal szélén látható).
  Play Pause

  Védősapka

  A védősapkát úgy tervezték, hogy megakadályozza a penge károsodását a Philips OneBlade tárolásakor vagy utazásakor.

  Az alábbi videó a védősapka felhelyezésének és eltávolításának módját mutatja be. A sapka megfelelő lezárása után kattanás hallható.

  Kompatibilitás: A védősapkának két különböző változata van, az egyik a 360 fokban elforduló pengékhez, a másik pedig a klasszikus pengékhez. Ha a pengetípushoz illő védősapkát használja, akkor az kompatibilis, függetlenül attól, hogy melyik OneBlade típussal rendelkezik.
  Play Pause
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.