0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  Ki lehet kapcsolni a Wi-Fi funkciót a Philips légtisztító és párásító készülékben?

  Közzétéve 2022. október 27.
  A Wi-Fi a Philips légtisztító és párásító egyik kulcsfontosságú funkciója, ezért nem lehet manuálisan kikapcsolni. További információkért olvassa el a cikkünket.
   

  A Wi-Fi automatikusan kikapcsol

  A Wi-Fi funkció automatikusan kikapcsol, ha a Philips légtisztító és párásító a bekapcsolását követő 15 percen belül nem csatlakozik hozzá, a kábel első csatlakoztatása után. Ez a folyamat minden alkalommal megismétlődik, amikor kihúzza és bedugja a készüléket a fali aljzatba, vagy amikor áramkimaradás után helyreáll az áramellátás.

  Az AMF765, AMF87x, AMF865, AC3737 esetében, ha a Wi-Fi funkció az első használat során automatikusan kikapcsol, az áramkimaradás utáni helyreállítás után nem kapcsol be újra. Kérjük, manuálisan aktiválja a Wi-Fi funkciót az adott típusra vonatkozó felhasználói kézikönyvnek megfelelően, ha a készüléket az alkalmazással szeretné párosítani.

  Megjegyzés: A jobb interaktív élmény és a funkciók széles választéka érdekében javasoljuk, hogy az alkalmazással párosítsa a Philips légtisztító és párásító készüléket.  Ha a fenti lépések nem oldották meg a problémát, kérjük, forduljon hozzánk további segítségnyújtásért.
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.