0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Az első év legélvezetesebb pillanatai

  Az első év legélvezetesebb pillanatai

  Szép munka! Ön túl van az anyaság első tizenkét hónapján. Az újszülöttkor gyakori szoptatásai és a pelenkacserék végeláthatatlan sora immár a múlt ködébe vész. Arra kértünk néhány édesanyát, hogy emeljenek ki néhány személyes pillanatot gyermekük életének első évéből. Alább olvasható néhány ezek közül...

  Az első alkalom, amikor a gyermekem a szemembe nézett, és rám villantotta első fogatlan mosolyát, mindenképpen az elmúlt év egyik legkiemelkedőbb pillanata számomra. Varázslatos volt. Olyan valami, amit soha nem felejtek el.”

  Sonja, 41

  A fiam végtelenül elégedett volt magával, amikor megtanult egyedül átfordulni. Hihetetlen vicces volt. Hason feküdt, majd kinyomta magát a karjaival. Aztán felragyogott a huncut mosolya, oldalra csapta a fejét, és már fordult is. Káprázatos volt, hogy milyen messzire el tudott jutni másodpercek alatt. Ezt követően nagyon gyorsan bababiztossá kellett tennünk a házat. Miután így nekiindult, már semmi sem állhatott az útjában.”

  Helga, 28

  Számomra hatalmas élmény volt, amikor rájöttem, hogy a kisbabám megérti, amit mondok neki, és meg tudja mutatni az orrát, szemét, fülét, ha azt kérem tőle. Hatalmas öröm, és nagyon nagy jutalom az első időszak után, amely során semmi mást nem csinált, csak evett, aludt, és telepakolta a pelenkát.”

  Nina, 35

  Már néhány hónapja benne voltunk a hozzátáplálásban, amikor a kisfiunk megtanulta, hogyan csippentse két ujja közé a falatokat. Annyira édes volt, ahogyan az arcán feszült koncentrálással minden egyes puffasztott rizsszemet a két ujja közé fogott, és elégedett mosollyal tette a szájába.”

  Eva, 38

  A kisbabám az első szavát 8 hónaposan mondta ki, teljesen váratlanul. A babakocsijában ült, kinyújtotta a kezét, és rámutatott egy kutyára és azt mondta: „kutya”. A szívem ott helyben elolvadt. Bár be kell valljam, hogy kicsit csalódott voltam, amiért az „anya” szó csak jóval később lett része a szókincsének.”

  Anna, 22

  Több hónapnyi nyáladzást, harapást és minden kezébe kerülő tárgy megrágását követően az első fog megjelenése hatalmas megkönnyebbülés volt. Ráadásul úgy tűnt, hogy ezzel lezárul egy szakasz, és egy új veszi kezdetét. A kisbabám arca hirtelen egyre nagyfiúsabb lett, ahogy sorra jelentek meg a fogai. Igazi fordulópont volt.”

  Claudia, 40

   

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.