0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Édesanyák az Aventről

  Édesanyák az Aventről

  Odafigyelünk az anyákra, és tanulunk a babáktól – ez a Philips Aventnél végzett munkánk lényege. Íme néhány édesanya véleménye a legnépszerűbb termékeinkről.

  Avent Comfort elektromos mellszívó

  Fantasztikus mellszívó – mindenképpen ajánlom!

  A vezérlőegységet könnyű használni, és lehetővé teszi, hogy a felhasználó megtalálja a neki való ritmust. Háttérvilágítással rendelkezik, és kiugró gombjai vannak, így sötét szobában is használható – ideális az éjszakai fejéshez. Más elektromos mellszívókkal ellentétben meglehetősen csendes. Nagyon egyszerű a vezérlőegység mellszívóhoz csatlakoztatása.

  A mellszívót magát könnyű összeszerelni és szétszedni is, és könnyen tisztítható és sterilizálható. A sajátomat a kanapé mellett tartottam bedugva, így könnyedén tudtam fejni akár tévénézés közben is.”

  RachT82, Shepperton, Surrey

  Rendkívül kényelmes és hatékony


  Miután több kézi és elektromos mellszívót is kipróbáltam, határozottan lenyűgözött a Philips Avent Comfort elektromos mellszívó. Nagyon gyengéd, és egyáltalán nem marad meg utána az sajgó érzés, amelyet más mellszívók okoznak. Több tejet [fejtem] rövidebb idő alatt, mint ahogy más mellszívókkal [sikerült]. Nagyon jó a tömítése, nem szivárog, [és] annyira jó, hogy gyakran még autóban is [használtam] utasként.”

  kate21112, Wiltshire

  Kiváló termék – kényelmes, gyors és gyengéd.

  Könnyen összeszerelhető és használható mellszívó […]. A szilikonpárna lágy és gyengéd a bőrhöz – valójában alig érzem, hogy a bőrömhöz ér, még akkor sem, amikor a mellszívó működésben van. Én személy szerint a leggyorsabb szívási üzemmódot kedvelem, mivel ez még mindig kényelmes érzés számomra, és nagy mennyiségű tejet produkál. Rendkívül elégedett vagyok!

  Ecully, Neath, Neath Port Talbot

  Avent Classic cumisüveg, 260 ml, lassú átfolyású etetőcumi

  Egyszerű használat


  Könnyű használni, [és] megelőzi a pocakfájást. A babám mindig könnyedén büfizik, ha ezzel a cumisüveggel etetem. Az etetőcumi nem esik össze, [a cumisüveget pedig] könnyű tartani.

  LadyPeo, Middlesbruogh

  A levegő a cumisüvegbe jut, nem a baba hasába


  Nagyszerű a szoptatásról cumisüvegre való átálláshoz – a kisbabám olyan természetességgel fogadta el, mintha mindig is cumisüvegből evett volna :) ... ergonomikus, és jó kézbe fogni/megtapintani. Nagyszerű a kialakítása, és könnyen használható mennyiségjelzések vannak rajta. Könnyen tisztítható. Határozottan ajánlom minden újdonsült anyukának!”

  Duskfire, Neath, Neath Port Talbot

  Jó cumisüvegek


  Ezeket a cumisüvegeket könnyű használni és tisztítani. A kisbabám azonnal elfogadta, és bár továbbra is megmaradt a hasfájása, a tünetei enyhültek a hasfájáscsökkentő cumisüvegeknek köszönhetően. A méretének és az alakjának köszönhetően azon cumisüvegtartóimba is belefér, amelyekbe más cumisüvegek nem.”

  Hannah, East Sussex

  Avent 3 az 1-ben elektromos gőzsterilizáló

  Zseniális és egyszerűen használható


  Imádom az Avent sterilizálómat. A gyerekek között […] kilenc év a korkülönbség, és el sem tudom mondani, hogy most mennyivel könnyebb dolgom van. Nem úgy terveztem, hogy cumisüvegből fogom táplálni a kisbabám, de szükségessé [vált] a terhesség alatt fellépett egészségügyi gondok miatt. Attól féltem, hogy nehéz és időigényes lesz – mint ahogy az volt kilenc évvel ezelőtt –, de ez a sterilizáló annyira nagy és gyors! Az üvegek semmi perc alatt kész vannak, és máris folytatódhat a kislányommal való, sokkal élvezetesebb időtöltés.”

  EmmaF01, Merseyside

  Egyszerűen használható, és jól néz ki


  A Philips Avent 3 az 1-ben elektromos gőzsterilizáló a lehető legjobb vétel volt a számunkra. Egyfolytában használatban van. Könnyen használható, akár a nagy alsó kosarat használom, akár a kicsi felsőt vagy mindkettőt. Az alakjának köszönhetően nem foglal sok helyet a konyhában, és mindössze 10 perc alatt elvégzi hat cumisüveg és az összes kéznél lévő rágóka sterilizálását.”

  Lyvsmum, Manchester

   

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.