Babaőrök és hőmérők

Legyen mindig gyermeke közelében

Megbízható kapcsolat


Ha tudja, hogy az alvása közben is kapcsolatban van a gyermekével, akkor Ön is nyugodtabban tud pihenni. A hangfunkcióval rendelkező DECT babaőr egységeink garantálják a nulla interferenciát, és Ön kristálytiszta hanggal hallhat minden egyes gőgicsélést.

15% kedvezmény Philips Avent termékekre


Regisztráljon a Philips Avent Programba, és mi mindig naprakész tanácsokkal látjuk el a várandósság és az újszülött nevelés időszakában. Mindezen túl most regisztrációja után 15% kedvezménnyel ajándékozzuk meg, mellyel olcsóbban juthat hozzá kiváló minőségű termékeinkhez.

 

Regisztrálok a Philips Avent Programba

Melyik babaőr az Önnek megfelelő?

Hasonlítsa össze a termékeinket!

     
  Digital Video Audio
A baba nyomon követése hanggal igen igen
A baba nyomon követése videóval
igen
nem
100%-os személyes kapcsolat igen igen
Zéró interferencia igen igen
Automatikus csatornaválasztás igen igen
Kétoldalú kommunikáció a babával
igen igen
Csatlakozási hatótávolság Akár 300m Akár 330m
 

A babaőr egységek összehasonlítása

Édesanyák ajánlásával


Világszerte több mint 36 ezer édesanyát kérdeztünk meg, hogy mit gondolnak a Philips Avent termékekről. Örömmel jelentjük, hogy mi vagyunk az első helyen az édesanyák által ajánlott gyermekgondozási márkák között*

*Egy 2011 decemberében a TNS által több, mint 36 000, gyermekápolási márkákat használó egyesült államokbeli, egyesült királyságbeli, francia, német, olasz, holland, lengyel, spanyol, orosz és kínai női vásárlók körében végzett online elégedettségi felmérés alapján.