0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  A tökéletes társ: találja meg az Ön számára legmegfelelőbb bébiőrt


  Bébiőrök és hőmérők

  Azt próbálja megfejteni, hogy melyik lenne az Ön számára a legmegfelelőbb bébiőr? Az alábbiakban bemutatjuk az elérhető bébiőrtípusokat, és hogy kinek melyik a legmegfelelőbb.

  A két bébiőr

  Amikor az Ön számára leginkább megfelelő bébiőrt keresi, két fő lehetőséget kell számba vennie.

   

   

  Az életmódjának megfelelő bébiőr megtalálása

  A legjobb bébiőr megtalálásához saját egyedi igényeit kell megvizsgálnia, tehát nincs egyetlen helyes megoldás. Az alábbiakban rávilágítunk néhány részletre, amely segíthet eldönteni, melyik bébiőr hogyan illeszkedhet az Ön életstílusához.

   

  Videófunkcióval rendelkező bébiőrök

  A videófunkcióval rendelkező bébiőrrel is meghallgathatja, mi történik kisbabájával, és bepillanthat hozzá anélkül, hogy megzavarná őt. A kamera (bébiegység) és a képernyő (szülői egység) használatával privát és biztonságos kapcsolaton keresztül ellenőrizheti, hogy tényleg eljött-e a következő etetés ideje, vagy csak téves riasztásról van szó. Az intelligens bébiőrhöz hasonlóan ez a készülék is alkalmas a szoba hőmérsékletének és páratartalmának figyelemmel kísérésére, kétirányú kommunikációra és altatódalok lejátszására.

   

  Ez a megfelelő bébiőr a következők számára: Olyan szülők, akik nem tudnak ellenállni a vágynak, hogy néha ránézzenek gyermekükre

   

  Hangfunkcióval rendelkező bébiőr

  A hangfunkcióval rendelkező bébiőr – ahogy már valószínűleg sejti is – csak hangok átvitelére szolgál. Megnyugvást nyújt azáltal, hogy hallhatja kisbabája gőgicsélését és felriadásait az adókészüléken keresztül, lejátszhat neki altatódalokat, és beszélhet is gyermekéhez rajta keresztül. A hangfunkcióval rendelkező bébiőrön állítható a mikrofon érzékenysége, hogy csak bizonyos zajszintek legyenek hallhatók. Kizárhatja például az altatókat, miközben nyugodt lehet afelől, hogy meghallja, ha gyermekének szüksége van Önre.

   

  Ez a megfelelő bébiőr a következők számára: Olyan szülők, akik hajlanak arra, hogy a kevesebb több, vagy előnyben részesítik a hangjelzéseket a vizuális jelekkel szemben.

   

  Függetlenül attól, hogy melyik bébiőrt választja, megnyugvást nyújt az, hogy privát és biztonságos kapcsolaton keresztül bővítheti ki érzékszervei hatókörét, így akár pihenhet is egyet, míg a kicsi alszik.

   

  Szeretne többet tudni a bébiőrökről? Kattintson ide, és ismerje meg termékkínálatunkat.

  További olvasnivalók a témában

  Szülővé válás. Nincs mindent tudó kézikönyv, de támogatási csapatunk mindig rendelkezésére áll

  Szeretne ingyenes, személyre szabott tanácsokat és kedvezményeket kapni, egyenesen a postafiókjába?

  E-mail ikon

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.