1
Cikk

A tökéletes társ: találja meg az Ön számára legmegfelelőbb bébiőrt


Bébiőrök és hőmérők

Azt próbálja megfejteni, hogy melyik lenne az Ön számára a legmegfelelőbb bébiőr? Az alábbiakban bemutatjuk az elérhető bébiőrtípusokat, és hogy kinek melyik a legmegfelelőbb.

A három bébiőr

Amikor az Ön számára leginkább megfelelő bébiőrt keresi, három fő lehetőséget kell számba vennie.

 

  • Intelligens bébiőr – Hallgathatja, mi történik kisbabájával, és szükség esetén szólhat is hozzá, bárhonnan, bármilyen okoseszközön keresztül
  • Videófunkcióval rendelkező bébiőr – Hallgathatja, mi történik kisbabájával, és be is nézhet hozzá észrevétlenül a nagy felbontású képernyőn keresztül, éjjel-nappal
  • Hangfunkcióval rendelkező bébiőr – Hallgathatja, mi történik kisbabájával, és szükség esetén szólhat is hozzá, privát és biztonságos kapcsolaton keresztül

 

Az életmódjának megfelelő bébiőr megtalálása

A legjobb bébiőr megtalálásához saját egyedi igényeit kell megvizsgálnia, tehát nincs egyetlen helyes megoldás. Az alábbiakban rávilágítunk néhány részletre, amely segíthet eldönteni, melyik bébiőr hogyan illeszkedhet az Ön életstílusához.

 

Intelligens bébiőr

Rajong a technikai kütyükért? Vagy csak szeretné biztosítani, hogy mindig rálásson gyermekére, bármerre is jár? Az intelligens bébiőr segítségével mindig nyugodt lehet, akár otthon vagy máshol tartózkodik, hiszen bármilyen okoseszközről láthatja és hallhatja, mi történik a kicsivel. Ráadásul ez a legrugalmasabb és legtöbb funkciót biztosító lehetőség: beállíthatja, hogy milyen gyakorisággal szeretne új információkat kapni, egyszerre több gondozónak is engedélyezheti a figyelemmel kísérést más okoseszközökről, fotózhat, valamint nyomon követheti a szoba hőmérsékletét és páratartalmát.

 

A Philips Avent intelligens bébiőr csatlakoztatható a gyermekek egészséges fejlődését középpontba helyező uGrow nevű alkalmazásunkhoz. Az alkalmazás tárolja a szoba hőmérsékletére és páratartalmára vonatkozó összes értéket, és segít megállapítani, milyen hatása van ezeknek a kicsi alvásmintázatára.

 

Ez a megfelelő bébiőr a következők számára: Olyan szülők, akik számára fontos, hogy sok információval rendelkezzenek, és szeretnék úgy érezni, hogy kapcsolatban maradnak gyermekükkel, bármerre is járnak.

 

Videófunkcióval rendelkező bébiőrök

A videófunkcióval rendelkező bébiőrrel is meghallgathatja, mi történik kisbabájával, és bepillanthat hozzá anélkül, hogy megzavarná őt. A kamera (bébiegység) és a képernyő (szülői egység) használatával privát és biztonságos kapcsolaton keresztül ellenőrizheti, hogy tényleg eljött-e a következő etetés ideje, vagy csak téves riasztásról van szó. Az intelligens bébiőrhöz hasonlóan ez a készülék is alkalmas a szoba hőmérsékletének és páratartalmának figyelemmel kísérésére, kétirányú kommunikációra és altatódalok lejátszására.

 

Ez a megfelelő bébiőr a következők számára: Olyan szülők, akik nem tudnak ellenállni a vágynak, hogy néha ránézzenek gyermekükre

 

Hangfunkcióval rendelkező bébiőr

A hangfunkcióval rendelkező bébiőr – ahogy már valószínűleg sejti is – csak hangok átvitelére szolgál. Megnyugvást nyújt azáltal, hogy hallhatja kisbabája gőgicsélését és felriadásait az adókészüléken keresztül, lejátszhat neki altatódalokat, és beszélhet is gyermekéhez rajta keresztül. A hangfunkcióval rendelkező bébiőrön állítható a mikrofon érzékenysége, hogy csak bizonyos zajszintek legyenek hallhatók. Kizárhatja például az altatókat, miközben nyugodt lehet afelől, hogy meghallja, ha gyermekének szüksége van Önre.

 

Ez a megfelelő bébiőr a következők számára: Olyan szülők, akik hajlanak arra, hogy a kevesebb több, vagy előnyben részesítik a hangjelzéseket a vizuális jelekkel szemben.

 

Függetlenül attól, hogy melyik bébiőrt választja, megnyugvást nyújt az, hogy privát és biztonságos kapcsolaton keresztül bővítheti ki érzékszervei hatókörét, így akár pihenhet is egyet, míg a kicsi alszik.

 

Szeretne többet tudni a bébiőrökről? Kattintson ide, és ismerje meg termékkínálatunkat.

További olvasnivalók a témában

Philips Avent bébiőr és hőmérő

Böngészés az összes bébiőr és hőmérő között ›

A Philips Avent uGrow alkalmazás letöltése

Ismerje meg a uGrow alkalmazást


Értse meg a múltat. Élvezze a jelent. Tudja, hogy mit rejt a jövő.

Szülővé válás. Nincs mindent tudó kézikönyv, de támogatási csapatunk mindig rendelkezésére áll

Szeretne ingyenes, személyre szabott tanácsokat és kedvezményeket kapni, egyenesen a postafiókjába?
E-mail ikon