A nagy durranás

1. lépés

 

A maximális dús hatás eléréséhez a legjobb, ha a hajmosáshoz dúsító hatású sampont és kondicionálót használ. Majd készítse elő a hajformázást hajhabbal vagy hajszárításhoz megfelelő dúsító krémmel.

1. lépés

2. lépés

 

Szárítás közben emelje meg a haját a gyökereknél a maximális dús hatás érdekében. Használjon nagyméretű kerek kefét, és a hajtövektől haladjon felfelé a dús hatás érdekében.

2. lépés

3. lépés

 

Amikor már majdnem száraz, egy lapos kefével emelje meg a haját a gyökereknél az arcától elfelé és felfelé a maximális dús hatás eléréséhez. Irányítsa a hajszárítót a gyökerek felé, és mozgassa a légáramlatot felfelé.

3. lépés

4. lépés

 

A dús hatás megtartásához kissé tupírozza fel a haját a hajtövek közelében. Majd egy természetes sörtéjű kefe segítségével simítsa le a haj külső rétegét fölfelé és az arcától elfelé haladva.

4. lépés

5. lépés

 

Rendezze a haját az egyik válla fölé, és készítsen egy alacsonyan álló lófarkat, rögzítse egy hajgumival. Tetszés szerint valamilyen hajdíszt is tehet rá. Ezután ossza két részre a lófarkat.

5. lépés

6. lépés

 

Halszálka fonat készítéséhez vegyen egy kis tincset az egyik oldalról, vezesse át felül és fogja össze a másik oldallal. Folytassa lefelé haladva, felváltva a bal és a jobb oldalt. Rögzítse a végén egy kisméretű hajgumival, amire akár egy csinos szalagot is köthet.

6. lépés

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.