1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Beszédrögzítő megoldások

  Egyszerű munkavégzés
  intelligensebb eszközökkel

   

  További információk

  pocket-memo

  Mobil diktálás

   

  A Philips Pocket Memo beszédrögzítő az egyedülálló és ergonomikus kivitelezés, valamint a leghatékonyabb funkciók egyesítésével – mint amilyen a 3D-s mikrofon és a mozgásérzékelő, – új szintre emeli a diktálást. Az ultra mobil beszédrögzítő minden képzeletet felülmúl, és kivételes hangminőséget nyújt. A gyakran helytelenül diktafonnak nevezett Pocket Memo beszédrögzítő tökéletes választás azon profik számára, akik út közben is hatékonyak szeretnének lenni.

   

  Fedezze fel a Philips Pocket Memo termékcsaládot

  dictation-app

  Diktálási alkalmazás

   

  A diktálásrögzítő okostelefonos alkalmazás még nagyobb produktivitást tesz lehetővé út közben. A professzionális diktálási megoldás tökéletesen illeszkedik a Philips SpeechLive megoldáshoz és a Philips SpeechExec szoftvercsomaghoz. A kényelmes diktálási alkalmazásnak köszönhetően a felhasználók bárhol, bármikor rögzíthetnek, szerkeszthetnek és küldhetnek diktálási fájlokat, ami nagyobb rugalmasságot és kisebb átfutási időket eredményez.

   

  Fedezze fel a diktálási alkalmazást

  desktop

  Asztali diktálás

   

  A Philips SpeechMike vitathatatlanul az 1. számú, diktáláshoz használatos asztali mikrofon. A nemrégiben forgalomba hozott SpeechMike Premium nemcsak szabadon lebegő mikrofonnal rendelkezik, hanem a világon az első olyan mozgásérzékelővel is, ami álló helyzetű digitális diktálási eszközben helyezkedik el. Az innovatív funkciók studió minőségű hangzást biztosítanak, ami tökéletes a beszédfelismeréshez.

   

  Fedezze fel a Philips SpeechMike termékcsaládot

  audio-recorder

  Hangrögzítő

   

  A Philips Voice Tracer készülékek használata egyszerű és a kategóriájukban a legjobb hangrögzítést biztosítják minden szituációban. A hangrögzítőkkel kiválóan lehet út közben gyors hangjegyzeteket készíteni, azonban párbeszédek, előadások, interjúk, zene és tárgyalások rögzítéséhez is ideálisak. Bármit is szeretne rögzíteni, rendelkezésére áll egy olyan digitális rögzítő, amelyet kifejezetten ilyen igényekhez fejlesztettek ki.

   

  Fedezze fel a Philips Voice Tracer termékcsaládot

  transcription-sets

  Átírás

   

  A Philips átíró készleteket kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy az átírás egyszerű és intuitív legyen. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók minden eddiginél gyorsabban eljussanak a beszédtől a szövegig. Az olyan eszközökkel rögzített fájlok, mint például a beszédrögzítő vagy a diktálási alkalmazás, pillanatok alatt átalakíthatók szöveggé.

   

  Fedezze fel az átíró készleteinket

  speechlive

  Munkafolyamat megoldások

   

  A Philips diktálási munkafolyamatkezelő megoldásai, mint például a Philips SpeechExec és a Philips SpeechLive felhő alapú szoftver megoldás, lehetővé teszik, hogy a felhasználók hatékonyabbá tegyék a munkafolyamataikat. Intézze munkafolyamatát központilag, és rövidítse le a szöveg megalkotásától a leírásáig tartó utat. Legyen szó a beszédrögzítőről, vagy a diktálási alkalmazásról, a Philips munkafolyamatkezelő megoldásai segítségével pénzt és időt takaríthat meg.

   

  Fedezze fel a munkafolyamat megoldásainkat

  start-trial-image

     

  Kérjen ingyenes próbaidőszakot

   

  Kezdje el ma a 30 napos, kockázatmentes próbaidőszakot, és győződjön meg róla személyesen, hogy miért választja olyan sok profi az 1. számú professzionális diktálási megoldást.

   

  Próbaidőszak indítása

  Ügyfeleink véleménye

   

       

   

   

  Őszintén mondom, nem tudok elégszer köszönetet mondani Önöknek. Az a szakértelem és képesség, amellyel azonnal és pontosan beazonosítják az elvárásaimat és eleget tesznek azoknak, példa nélkül álló.”

   

  Karen Vasquez
  Executive & Personal Assistant

  Congress Point Financial, Florida


   

  Esettanulmányaink megtekintése

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.