1
TV

  OLED+ 903 TV
  Gyönyörködtesse szemét. Kényeztesse fülét.


  A Philips OLED+ 903-as nyújtotta valódi színek, a csodásan éles 4K UHD és a kiváló hangzás elvarázsolja érzékeit. A Bowers & Wilkins pedig minden eddiginél valósághűbb hangzást nyújt.

  Az OLED nyújtotta különbségek


  A hagyományos TV-k némi fényt mindig kibocsátó pixeleivel szemben az OLED pixelei teljesen sötétek maradnak, amíg csatasorba nem állítják őket.

   

  Az eredmény? Mély feketék és csúcsfehérek, aminek eredményeként a kép annyira élénk, hogy szinte kilép a képernyőről.

  P5. A legjobb kép.
  Most még jobb.*


  Élénkebb színek. Élesebb képek. Természetes bőrtónusok – az irreálisan élénk tónusok mellőzésével. Részletek, amelyek a legsötétebb árnyékokban is élesek maradnak. Hihetetlenül folyamatos mozgás. Akár egy következő epizódot streamel sorozatából, akár egy szuper játékot, le fogja nyűgözni a P5 és az OLED együttes teljesítménye.
  Philips Bowers & Wilkins TV for great sound quality and clarity

  Tökéletes kép. Tökéletes hang.


  Miután 50 évig referencia hangsugárzó-monitorokat tökéletesítettek a világ legjobb hangstúdiói számára, a Bowers & Wilkins mérnökei összeültek a mi mérnökeinkkel, hogy megalkossák a TV-t, amely egyformán varázslatos hangzást és látványt nyújt.

  Az Ambilight csodája


  A képernyőn történteket a környezetbe sugárzó Ambilight nemcsak közelebb hozza a cselekményt, hanem egyenesen az események közepébe visz. Lenyűgözte az OLED? Akkor még nem tapasztalta meg OLED+ és az Ambilight kombinációját!

  Google Segéd –
  beépítve.*


  A hangutasításokra reagálva a Google Segéd nemcsak megkönnyíti a dolgokat, hanem szórakoztatóbbá is teszi azokat. „Mik a legújabb hírek?” „Miért kék az ég”? Akárcsak egy komornyik, mindenre tudja a választ – és soha nincs útban.

  “Kategóriavezető teljesítmény az Ambilight által fokozott hangulattal koronázva, ami a legjobbat hozza ki az Ultra HD Blu-ray és a streamelt forrásokból.”

   

  A 2018-2019-es EISA-díjak elbírálói

  EISA Award Best Product 65 inch OLED TV

  Az Ön házimozi TV-je 

  Philips OLED+ 903 4K OLED Smart television with great sound

  OLED+ 903 TV

  Az OLED mély feketéi és végtelen kontrasztja, plusz:
  A következő generációs P5 Perfect Picture Engine a legütősebbet, a legélesebbet, a legragyogóbbat nyújtja – minden tekintetben
  A Bowers & Wilkins elismert stúdió kontroll-hangsugárzóinak mérnökei új szintre emelik a hangzást
  Hanggal aktivált Google Segéd. Az utasításadás minden eddiginél egyszerűbb. Sőt, szórakoztatóbb is.
  Ambilight: nemcsak a képernyőt, az egész teret betölti a cselekmény

  *Kiváló képminőségüknek és formatervezésüknek köszönhetően a Philips TV-k elnyerték független szakértők elismerését. Referenciaként lásd a nekünk odaítélt díjakat ezen az oldalon. 

  *A beépített Google Segéd szoftverfrissítésként érkezik majd a 2018-as gyártmányú Android TV-készülékekhez.