1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  TV

   OLED+ 984


   Elismerten világszínvonalú teljesítmény.

   65OLED984 EISA Award
   Stuff TV of the Year Philips OLED+ 984
   avforums Editor's Choice Best TV Sound
   avforums Editor's Choice Premium OLED TV

   Az OLED+ megismerése

   Az Philips OLED+ megismerése

   Páratlan audioteljesítmény.


   A varázslatos képminőség elképesztő hangzással párosul. Minden Philips OLED+ modell a Bowers & Wilkins hangrendszerrel rendelkezik, ezáltal  alacsony hangerőn is kristálytiszta párbeszédek és részletgazdag, élethű hangzásvilág kel életre. 
   Bowers & Wilkins Hang

   OLED+ TV.
   A legnagyszerűbb kép.*


   Készüljön fel a képi világ minden eddiginél magasabb szintjére. Az OLED technológia kiváló kontrasztot és mélyebb feketét eredményez. A P5 képfeldolgozás új generációja lélegzetelállítóan részletgazdag és bámulatosan élethű képeket nyújt. A Dolby Vision lenyűgöző hangzásával az eredmény egyedülálló.
   Philips P5 Engine
   Dolby Vision Atmos
   Ambilighttal Ambilight nélkül

   Borítsa fénybe a helyiséget.


   Az Ambilight intelligens, folyamatosan változó, a színeket követő fényjátékának köszönhetően minden nagyobbnak és monumentálisabbnak hat. Ha egyszer kipróbálta, soha többé nem szeretne majd mást.
   Philips Ambilight TV

   Bekapcsolva és kikapcsolva is gyönyörű.


   Miért ne lehetne egy TV is műalkotás? Mindegyik OLED+ modellt a klasszikus európai formatervezés ihletett. Használat közben és kikapcsolt állapotban is otthonának dísze.

   Az egész világ – vezényszóra.


   A Philips OLED+ nem csupán egy TV. Egy igazi hangvezérelt központ. Játszhat. Netflixet nézhet. Tartalmakat böngészhet a Google Play áruházban. Vezérelheti az otthonában található okoskészülékeket. És mindehhez csupán az Ön hangjára van szükség.
   Google Assistant
   Amazon Alexa

   *Kiváló képminőségüknek és formatervezésüknek köszönhetően a Philips TV-k elnyerték független szakértők elismerését. Referenciaként lásd a nekünk odaítélt díjakat ezen az oldalon.

   *A Google Segéd az Android O (8) vagy újabb operációs rendszeren futó Philips Android TV-ken érhető el. A Google Segéd csak a kijelölt nyelveken és országokban érhető el. Az angol (UK), a német (DE) és a francia (FR) nyelv a kezdetektől támogatott. A támogatott nyelvek/országok listája a későbbiekben bővül. A legújabb támogatott nyelvek és országok listájáért forduljon vevőszolgálatunkhoz.

   *Az Amazon, az Alexa és a kapcsolódó logók az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak védjegyei.