DVD házimozi-rendszer

  DVD házimozi-rendszer

  Csavarja feljebb a látványt

  Ez az elegáns kivitelű, digitális házi szórakoztatórendszer gyakorlatilag minden lemezt kiváló minőségű Dolby és DTS többcsatornás hangzásban játszik le. Dőljön hátra, és adja át magát a filmeknek és a zenének – mindezt otthonában. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Csavarja feljebb a látványt

a valósághű surround hangzással!

 • HDMI digitális kimenet az egyszerű kapcsolatért egyetlen kábellel

  HDMI digitális kimenet az egyszerű kapcsolatért egyetlen kábellel

  A HDMI a nagy felbontású multimédia interfész rövidítése. Közvetlen digitális kapcsolat, amely digitális HD video- és digitális többcsatornás audioanyagot is tud kezelni. Mivel az analóg jeleket nem váltja át, ezért tökéletes minőségű képet és hangot szolgáltat, amelyek teljesen zajmentesek. A HDMI tökéletesen visszafele kompatibilis a DVI-vel (digitális videointerfész).

 • Nagyfelbontású JPEG-képek megjelenítése valódi felbontással

  Nagyfelbontású JPEG-képek megjelenítése valódi felbontással

  A nagyfelbontású JPEG-megjelenítéssel akár 2 megapixel felbontásban is megtekintheti képeit a televíziókészüléken. Digitális képeit most tökéletesen tisztán jelenítheti meg, képminőség- és részletveszteség nélkül – és otthona kényelmében oszthatja meg családtagjaival és barátaival.

 • DTS, Dolby Digital és Pro Logic II sorround hangzás

  DTS, Dolby Digital és Pro Logic II sorround hangzás

  A beépített DTS és Dolby Digital dekódernek köszönhetően nincs szükség külső dekóderre, mivel feldolgozza mind a hat csatorna hanginformációit és meghökkentően valószerű élményt nyújt. A Dolby Pro Logic II bármely sztereó forrásból ötcsatornás térhangzást állít elő.

 • 12 bit/108 MHz-es videofeldolgozás az éles és természethű képekhez

  12 bit/108 MHz-es videofeldolgozás az éles és természethű képekhez

  A 12 bites Video DAC kiváló digitális-analóg átalakító, amely megőrzi az eredeti kép minden részletét. Finom árnyékokat és egyenletes színátmeneteket nyújt, így a kép természetesebb és élénkebb. A hagyományos 10 bites DAC hátrányai láthatóvá váltak a nagy képernyők és projektorok használatakor.

 • DivX Ultra tanúsítvánnyal rendelkező a DivX videók tökéletesebb lejátszásához

  DivX Ultra tanúsítvánnyal rendelkező a DivX videók tökéletesebb lejátszásához

  A DivX támogatás azt jelenti, hogy DivX-kódolt videofelvételeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX adatformátum olyan MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW, valamint írható DVD lemezen. A DivX Ultra olyan nagyszerű lehetőségekkel egyesíti a DivX lejátszást, mint az egyetlen fájlformátumba integrált feliratok, több nyelv, több sáv és menü.

 • Teljes hosszúságú toronyhangszórók a meggyőzőbb hangzásért

  Teljes hosszúságú toronyhangszórók a meggyőzőbb hangzásért
 • Video-felkonvertálás az akár 1080i soros javított felbontás érdekében

  A video-túlmintavételezés segítségével megnövelheti a DVD által használt SD (hagyományos felbontású) videojelek felbontását, Ön tehát az élesebb, sokkal élethűbb képnek köszönhetően több részletet lát. Az eredményül kapott HD videokimeneti jel HDMI-n (nagy felbontású multimédia felületen) keresztül betáplálható egy HD megjelenítőbe.

 • USB Direct az USB flash-meghajtón tárolt fényképek és zene lejátszásához

  Csatlakoztassa a készüléket a Philips DVD rendszer USB-portjához. A rendszer közvetlenül az eszközről játssza le a digitális zenét és a fényképeket. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

 • Filmek: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • Zene: CD, MP3-CD, CD-R/RW és Windows Media™ audió

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot és VHS kazettát, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: