1
Elektromos fogkefék

Sonicare

Philips Sonicare FlexCare Platinum

Szónikus elektromos fogkefe

  Philips Sonicare FlexCare Platinum

  Szónikus elektromos fogkefe

  Alapos és gyengéd tisztítás

  A FlexCare Platinum használatával még a legalaposabb tisztítás is megfelelően gyengéd fogai és ínye védelme érdekében. Az AdaptiveClean fogkefefejnek és az intuitív nyomásérzékelőnek köszönhetően a maximális lepedékeltávolítás is gyengéd élményt nyújt Önnek. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Alapos és gyengéd tisztítás

A FlexCare Platinum használatával még a legalaposabb tisztítás is megfelelően gyengéd fogai és ínye védelme érdekében. Az AdaptiveClean fogkefefejnek és az intuitív nyomásérzékelőnek köszönhetően a maximális lepedékeltávolítás is gyengéd élményt nyújt Önnek. Összes előny megtekintése

Sonicare FlexCare Platinum Szónikus elektromos fogkefe

3 üzemmód, 3 intenzitási szint, 2 fogkefefej, Nyomásérzékelővel, UV-s fogkefefej-fertőtlenítő HX9172/14 Hasonló termékek

Alapos és gyengéd tisztítás

10-szer több lepedék eltávolítása és egészségesebb fogíny*

 • Adaptív tisztítási technológia az alapos, mégis kíméletes tisztításért

  Adaptív tisztítási technológia az alapos, mégis kíméletes tisztításért

  Nehéz eltérni a régi szokásoktól, kivéve ha a FlexCare Platinum következő generációjával mos fogat. Az adaptív tisztítási technológiánk magját képező innovatív AdaptiveClean fogkefefejnek és az intuitív nyomásérzékelőnek köszönhetően még a nehezen elérhető, problémás területek tisztítása is könnyen megoldható. Az AdaptiveClean fogkefefej sörtéi illeszkednek a fogához és az ínyéhez, ami akár a 4-szeresére növeli a felületi érintkezést**, és akár 10-szer több lepedéket távolít el. Amennyiben túl erősen mos fogat, a nyomásérzékelő finoman rezegteti a fogkefe nyelét, hogy kíméletes tudjon maradni az ínyéhez, miközben elbánik a lepedékkel.

 • Az alaposabb tisztítás érdekében követi a foga és az ínye körvonalait

  Az alaposabb tisztítás érdekében követi a foga és az ínye körvonalait

  Az AdaptiveClean fogkefefej az egyetlen elektromos fogkefe, amely követni tudja a fog és íny egyedi alakzatát. A kefefej a gumiból készült puha, rugalmas oldalaiknak köszönhetően minden görbülethez igazodik. A felületi érintkezést akár a 4-szeresére növeli, és akár 10-szer több lepedéket távolít el a fogíny mentén és a fogak között. Mivel a kefe követi az íny vonalát, elnyeli az esetleges erős rányomásból fakadó túlzott nyomást, így kíméletes lehet az ínyéhez, akárhogy mos fogat.

 • Túl erős fogmosás esetén figyelmeztető jelzés

  Túl erős fogmosás esetén figyelmeztető jelzés

  Lehet, hogy Ön nem veszi észre, ha túl erősen mos fogat, de a FlexCare Platinum figyelmezteti fogja erre. Ha túl nagy nyomást alkalmaz, az intuitív nyomásérzékelő gyengéden megrezegteti a fogkefenyelet, így pontosan tudni fogja, mikor kell kíméletesebbnek lennie. A tanulmányok szerint a fogmosást túl erősen végző 10 ember közül 7 sikeresen csökkentette a fogmosáskor kifejtett nyomást a nyomásérzékelő használatakor.

 • Három intenzitási beállítás és három tisztítási mód

  Három intenzitási beállítás és három tisztítási mód

  A három intenzitási beállítással és három tisztítási móddal rendelkező FlexCare Platinum optimális kényelmet és igazán alapos tisztítást eredményez. Ha különösen oda kell figyelnie a problémás területekre, a három perces Alapos tisztítás mód kivételes eredményt nyújt. Használja a Tisztítás módot a remek, mindennapos tisztításhoz, vagy a Fehér módot a lerakódások eltávolításához. Állítsa be a intenzitást alacsonyra, közepesre vagy magasra a személyes igényeinek megfelelően.

 • Új alapos tisztítás: a problémás területek erőfeszítés nélküli tisztítása

  Új alapos tisztítás: a problémás területek erőfeszítés nélküli tisztítása

  A teljesen új Alapos tisztítás üzemmód kivételes tisztítást nyújt a nehezen elérhető helyeken. Az üzemmódban a kefefej egyedi mozgásának és a megnövelt háromperces tisztítási időnek köszönhetően ideális választás, ha különös figyelmet kíván fordítani a problémás területekre.

 • Dinamikus tisztítóeljárás a jobb szájhigiénia érdekében

  Dinamikus tisztítóeljárás a jobb szájhigiénia érdekében

  A FlexCare Platinum következő generációja több mint 31 000 mozdulatot végez percenként, ami érezhetően és láthatóan kivételes tisztasággal jár. Szónikus technológiánk dinamikus tisztítóeljárása mélyen a fogak közé juttatja a folyadékot a fogíny mentén. Miközben a FlexCare Platinum kefe gyengéden masszírozza az ínyét, fokozza a vérkeringést, és segít eltávolítani a lepedéket. Erőteljes, ámde gyengéd tisztításban lesz része, mely klinikailag bizonyított eredményekkel jár.

 • Pusztítsa el a baktériumokat az UV-s fogkefefej-fertőtlenítővel

  Pusztítsa el a baktériumokat az UV-s fogkefefej-fertőtlenítővel

  Igazán tisztán tarthatja a fogkefefejét a Philips UV-s fertőtlenítő technológiájával. A FlexCare Platinum szónikus fogkeféhez járó UV-s fertőtlenítő kifejezetten a fogkefefejen élő baktériumok elpusztítására lett tervezve. Fertőtlenítő fényt bocsát a fogkefefej teljes felső részére, ami a baktériumok akár 99%-ának elpusztításában segít.

 • Időzítők az alapos fogmosásért

  Időzítők az alapos fogmosásért

  A FlexCare Platinum két időzítővel segíti az alapos fogmosást. A Quadpacer időközi időzítő jelzi, amikor már ideje áttérni egy másik fogmosási negyedre, míg a Smartimer segít elérni a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási időt.

 • Hosszú akkumulátor-élettartam és hordtáska

  Hosszú akkumulátor-élettartam és hordtáska

  A prémium utazótokban higiénikusan tárolhatja a fogkeféjét, a kompakt utazótöltő pedig folyamatos feltöltöttséget biztosít. Egyetlen feltöltéssel két héten keresztül élvezheti a rendszeres használatot, így utazás közben sem kell lemondania a friss, tiszta érzésről.

 • Praktikus utazótok és töltő

  Praktikus utazótok és töltő

  Az utazótokkal és a kompakt utazótöltővel bárhová könnyedén magával viheti FlexCare Platinum fogkeféjét.

Összes specifikációt mutat
 • mint egy kézi fogkefe
 • * A DiamondClean fogkefefejhez képest
 • ** naponta kétszeri, kétperces fogmosást alapul véve

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: