Hordozható DVD-lejátszó

  Hordozható DVD-lejátszó

  Nézze kedvenc HD TV*-programjait és DVD-it bárhol

  Élvezze az ingyenes digitális HD TV*-programokat a PD7015 hordozható DVD lejátszó beépített digitális TV-vevője segítségével. A 7”-es/18 cm-es elfordítható TFT LCD képernyővel élvezheti az USB meghajtóján tárolt HD videoklipeket, zeneszámokat és fényképeket. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nézze kedvenc HD TV*-programjait és DVD-it bárhol

ezzel a könnyen beállítható készülékkel

 • Hálózati adapter, gépkocsiadapter és AV kábel mellékelve

  Hálózati adapter, gépkocsiadapter és AV kábel mellékelve

  Ez a Philips lejátszó rendelkezik egy AC adapterrel, egy gépkocsiadapterrel és egy AV kábellel az Ön kényelme érdekében.

 • DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD kompatibilis

  DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD kompatibilis

  A Philips hordozható DVD-lejátszó a legtöbb kapható DVD és CD lemezzel kompatibilis. A DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, és CD formátumok mind lejátszhatók a DVD-lejátszón. A DVD+/-R egy rövid kifejezés a DVD-meghajtóra, amely mindkét írható DVD formátum olvasására alkalmas. Hasonlóan, a DVD+/-RW képes mindkét újraírható lemezformátum kezelésére.

 • MP3-CD, CD és CD-RW lejátszás

  MP3-CD, CD és CD-RW lejátszás

  Az MP3 forradalmian új tömörítési technológia, amellyel hatalmas digitális zenefájlok tized akkora méretűre csökkenthetők, a hangminőség radikális romlása nélkül. Egyetlen CD-n akár 10 órányi zenét is tárolhat.

 • 17,8"-es (7"), nagy képpontsűrűségű (800x480 pixeles) LCD képernyő

  17,8"-es (7"), nagy képpontsűrűségű (800x480 pixeles) LCD képernyő

  A nagy felbontású (800 x 480 pixeles), színes LCD képernyőnek köszönhetően életre keltheti gondosan őrzött fényképeit. Ismerje meg a papírképek esetében megszokott, részletgazdag és élénk színekkel történő megjelenítés kiváló minőségét.

 • USB csatlakozás videókhoz, fényképekhez és zenéhez

  USB csatlakozás videókhoz, fényképekhez és zenéhez

  Egyszerűen csatlakoztassa az USB készüléket a Philips hordozható DVD-lejátszó USB csatlakozójához, és játssza le közvetlenül digitális zeneszámait vagy fényképeit. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

 • Egyszerű beállítás és automatikus csatornakeresés

  Az üzembe helyezés és a beállítás egyszerű és gyors. A TV az érthető felhasználói menü utasításait követve állítható be. A lejátszó automatikusan megkeresi a területen elérhető összes TV-csatornát, így azonnal élvezheti kedvenc TV-műsorait.

 • MPEG4 HDTV-vétel DVB-T tunerrel*

  A HDTV lehetővé teszi, hogy Ön külön beltéri egység használata nélkül is a lehető legjobb kép- és hangminőségben nézhessen TV-t. A DVB-T jelet, valamint az MPEG-2 és MPEG-4 formátumokat támogató beépített tuner használatával lehetősége van kiváló minőségű, nagyfelbontású TV programok megtekintésére.

Összes specifikációt mutat
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • Az akkumulátor lemerülési ideje a használat módjától, valamint a beállításoktól függ.
 • Az adott játékidőt biztosító akkumulátor lemerülési ideje a felhasználás körülményeitől függ. Ennek optimalizálásához állítsa a minimumra az LCD háttérvilágítást, csatlakoztasson fejhallgatót (ne a beépített hangszórókat használja), közepes hangerőn, és szobahőmérsékleten használja a készüléket.
 • DVB-T, csak bizonyos országokban támogatott

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: