PicoPix

mini kivetítő

  DLP

  PicoPix

  mini kivetítő

  Vetítse ki életét

  Az USB QuickLink-kel rendelkező PicoPix mini kivetítő az USB dugó és az USB aljzat segítségével készülékek széles választékához csatlakoztatható közvetlenül, hogy akár 60"-es képernyőn tekinthesse meg a digitális tartalmat. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

PicoPix mini kivetítő

30 lumen fényerejű, USBQuickLink-kel PPX2230/EU Hasonló termékek

Vetítse ki életét

 • LED technológiával a ragyogó színekért és a nagy kontrasztarányért

  Fényképei és videói a legjobb minőséget érdemlik, ha meg kívánja osztani azokat környezetével. A PicoPix mini kivetítő éppen ezért alkalmaz jó minőségű LED technológiát, így képeit és videóit ragyogó színben és nagy kontrasztaránnyal vetítheti ki.

 • Lejátszhatja videóit közvetlenül az USB kulcsáról vagy a belső memóriából

  A beépített MP4 lejátszó az összes ismert video- és audioformátumot támogatja. Ennek köszönhetően a PicoPix mini kivetítő önálló eszközként is használható; 2 GB-os belső memóriája, USB kulcs vagy micro SD memóriakártya tartalmának megjelenítésére képes.

 • USB dugó és USB aljzat a könnyű csatlakoztatásért

  Ha közvetlenül a fényképezőgépéről, okostelefonjáról vagy USB kulcsáról szeretne tartalmat megosztani, az USBQuickLink segítségével csatlakozhat legkönnyebben készülékeihez. A hordozhatósághoz egyszerűen csak csatlakoztassa az USB dugót az USB aljzathoz, és használja az USBQuickLink-et fogantyúként.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: