PicoPix

mini kivetítő

  DLP

  PicoPix

  mini kivetítő

  Vetítse ki életét

  Ez a kisméretű és könnyű mobilkivetítő könnyen csatlakoztatható különféle készülékekhez, SD-kártyához vagy USB-kulcshoz, így könnyedén hozzáférhet digitális tartalmakhoz. Egy integrált médialejátszó és egy beágyazott Office Viewer alkalmazás hozzáadásával a PicoPix független működést biztosít. Összes előny megtekintése

 • Vetítse ki életét

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

PicoPix mini kivetítő

170 lumenes, Vezeték nélküli PPX3417W/EU Hasonló termékek

Vetítse ki életét

 • Vezeték nélküli tükrözés

  Vezeték nélküli tükrözés iOS, Android és Windows rendszerű eszközökkel Wi-Fi hardverkulcson keresztül

 • Vetítse ki HD videóit és képeit akár 120"-es (305 cm-es) méretben

  Élvezze az eddig létező legnagyobb mobil képernyőt, és ossza meg minden médiatartalmát, ahol csak akarja. A PicoPix mini kivetítővel úgy érezheti, mintha mindig zsebében hordaná a saját moziját.

 • Belső akkumulátor az akár 2 óra játékidőhöz

  A PicoPix mini kivetítő egy kompakt, beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszan tartó teljesítmény érdekében. Akár 2 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. Ezáltal válik a PicoPix tökéletes útitárssá.

 • Beépített Office viewer és médialejátszó

  A beépített MP4 lejátszó az összes ismert video- és audioformátumot támogatja. Ennek köszönhetően a PicoPix mini kivetítő önálló eszközként is használható. Az Office Viewer alkalmazás lehetővé teszi minden általános Office-fájl és pdf-fájl megosztását.

 • 270 grammos tömegének köszönhetően tökéletes útitárs

  A mindössze 270 gramm tömegű, karcsú kialakítású PicoPix mini kivetítő pehelykönnyű társa lesz, akár üzleti, akár magánjellegű használatról van szó.

 • Különféle csatlakozók az összes ismert eszközhöz

  A PicoPix mini kivetítőt számos csatlakozóval ellátták, hogy minél több eszközhöz csatlakoztathassa. USB, HDMI, VGA, komponens, kompozit, SD/SDHC-aljzat és egy 3,5 mm-es audiokimenet szolgálja a határtalan szórakoztatást.

 • Lejátszhatja videóit közvetlenül az USB kulcsáról vagy a belső memóriából

  A beépített MP4 lejátszó az összes ismert video- és audioformátumot támogatja. Ennek köszönhetően a PicoPix mini kivetítő önálló eszközként is használható; 4 GB-os belső memóriája, USB kulcs vagy micro SD memóriakártya tartalmának megjelenítésére képes.

 • SmartEngine LED-technológiával

  Fényképei és videói a legjobb minőséget érdemlik, ha meg kívánja osztani azokat környezetével. A PicoPix mini kivetítő éppen ezért alkalmaz jó minőségű SmartEngine LED technológiát, így képeit és videóit ragyogó színben és nagy kontrasztaránnyal vetítheti ki.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: