0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  PicoPix MaxTV

  Mobil kivetítő

  PPX720/INT

  PicoPix MaxTV Mobil kivetítő

  PPX720/INT

  Extra fényerő, extra hangzás és hordozhatóság

  Az Android TV technológiájára épített PicoPix MaxTV akár 120”-es képek kivetítésére is képes valódi Full HD minőségben. Ha megismeri a többszörös képkorrekciót, az automatikus fényerő-beállítást, a 4 órás üzemidejű akkumulátort és a boombox funkciót, már el sem fogja tudni képzelni, hogyan élhetett eddig nélkülük! Összes előny megtekintése

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

  PicoPix MaxTV Mobil kivetítő

  Extra fényerő, extra hangzás és hordozhatóság

  Az Android TV technológiájára épített PicoPix MaxTV akár 120”-es képek kivetítésére is képes valódi Full HD minőségben. Ha megismeri a többszörös képkorrekciót, az automatikus fényerő-beállítást, a 4 órás üzemidejű akkumulátort és a boombox funkciót, már el sem fogja tudni képzelni, hogyan élhetett eddig nélkülük! Összes előny megtekintése

  Egyedi csomag ajánlatunk Foglalja őket egy csomagba, és 1 terméket ingyen kap

  Vásárolja meg legnépszerűbb termékeinket csomagban kihagyhatatlan kedvezménnyel

  Csomag ára

  Kihagyás

  Válasszon a következők közül: Válasszon a következő termékek közül:

  Tartozékok hozzáadása

  PicoPix MaxTV

  PicoPix MaxTV

  Mobil kivetítő

  - {discount-value}

  Összesen:

  recurring payment

  Extra fényerő, extra hangzás és hordozhatóság

  • 120", valódi Full HD, 1080p
  • Extra hangzás és hordozhatóság
  • Android TV-élmény
  • Bluetooth-boombox funkció
  Okos autofókusz

  Okos autofókusz

  Az egy kattintással elérhető autofókusznak köszönhetően nem kell bajlódni a manuális beállítással. A magas felbontású kamerával és a mesterséges intelligenciával vezérelt autofókusszal mindig biztos lehet abban, hogy a lehető legtisztább képet kapja, automatikusan.

  Extra hordozhatóság

  Extra hordozhatóság

  Az igazán könnyen hordozható PicoPix Max TV-kivetítőben minden megvan, amire csak szüksége lehet. Hozza ki a legtöbbet az akkumulátorból, amely kivetítő módban 4 órán keresztül, Bluetooth-hangszóró módban pedig 10 órán keresztül is kitart. A külső akkumulátor módnak köszönhetően bármely eszközét töltheti az USB-C vagy USB-A porton keresztül.

  TI DLP-technológia/REC709

  TI DLP-technológia/REC709

  A Texas Instruments DLP-technológiáját világszerte 10-ből 9 mozi alkalmazza. Élénk képeket, nagy kontrasztot és nagy fényerőt biztosít bármilyen körülmények között. Páratlan vizuális élményre számíthat a 100%-os REC709 színtérlefedettséget nyújtó, élénk színeknek köszönhetően.

  Android TV-élmény

  Android TV-élmény

  A Philips Android TV a kívánt tartalmakat biztosítja Önnek, amikor csak szeretné. A kezdőképernyő testreszabásával megjelenítheti kedvenc alkalmazásait, így könnyedén elindíthatja a kedvenc filmjeit vagy sorozatait, illetve folytathatja a félbehagyott tartalmakat. A képernyőn megjelenő menü új, intuitív felhasználói felületet kapott, így nagyon könnyen kezelhető és egyszerű is kiigazodni rajta. A leggyorsabb AMLOGIC processzor révén a kategóriájában elérhető legjobb, zökkenőmentes Android TV-élményt nyújtja az eszköz.

  Automatikus fényerő-szabályozás

  Automatikus fényerő-szabályozás

  Az automatikus fényerő-szabályozásnak köszönhetően nem szükséges a kivetítő beállításain módosítani, ha a szobája fényesebbé vagy sötétebbé válna. A fényérzékelő valós idejű elemzést készít a helyiség fényviszonyairól, és automatikusan beállítja a PicoPix Max TV fényerejét.

  Beépített Chromecast

  Beépített Chromecast

  A beépített Chromecast technológia lehetővé teszi, hogy streamelje kedvenc szórakoztató tartalmait és alkalmazásait telefonról, táblagépről vagy laptopról közvetlenül a TV-re vagy hangszóróra. Nyissa meg kedvenc alkalmazásait, és pillanatok alatt érje el lejátszási listáit vagy TV-műsorait. Nincs szükség külön bejelentkezésre vagy letöltésre. A telefonja segítségével kereshet, böngészhet, hozzáadhat a lejátszási listához és irányíthatja a kivetítőt otthona bármely pontjáról, anélkül, hogy merítené az akkumulátort vagy félbeszakítaná az elindított tartalmat.

  Felturbózott képek

  Felturbózott képek

  Helyezze oda a kivetőt, ahova csak szeretné! Az automatikus trapézkorrekció és a négysarkos korrekció segít kiküszöbölni a ferde és torzított képeket, így egy tökéletesen arányos képet kaphat, még ha az eszköz nem is közvetlenül a fal előtt helyezkedik el. A felhasználók optimális képet kapnak gyakorlatilag bármilyen szögből, így nem szükséges a beállításokkal bajlódniuk. Nagy a helyiség, kicsi a falfelület? Nincs miért aggódnia! A digitális nagyítás segítségével felnagyíthatja a képméretet, még akkor is, ha a kivetítő messze helyezkedik el a faltól. Az 1,2-es vetítési aránynak köszönhetően a nagy képméret még kisebb helyiségekben is elérhető. A Max TV eszköznek 3,2 méteres távolság is elegendő, hogy gyönyörű, 120''-es képet vetítsen ki

  Moziélmény 1080 pixeles felbontásban

  Moziélmény 1080 pixeles felbontásban

  Ennek a natív 1080 pixeles full HD felbontású, kompakt eszköznek köszönhetően többé nem kell a hordozható kivetítő és a nagy felbontás között választania. A PicoPix MaxTV segítségével egy hatalmas, 120''-es, a kategóriájában a legjobb felbontással és HDR10 rendszerrel rendelkező kijelzőn nézheti kedvenc filmjeit, TV-műsorait vagy játszhat videójátékokkal. A teljesen újragondolt hűtőrendszer és a 4 LED-csatorna rendkívül nagy fényerőt biztosít (a Max típusnál 15%-kal nagyobbat), nagy mértékben növeli a kontrasztot, és segít elkerülni a képek elmosódását.

  Elsöprő hangzás

  Elsöprő hangzás

  Merüljön el az erőteljes hangzás, mélyhang-kiemelés és surround hangzás nyújtotta élményben. A hangzás egy kiváló hallással rendelkező szakértő által került beállításra, így garantált a tökéletes, jól kiegyensúlyozott hanglejátszás zenehallgatás vagy filmnézés során. Külső Bluetooth-hangszóróként is használhatja az eszközt a Blutetooth gomb megnyomását követően. Rögtön az eszköz kicsomagolását követően megtapasztalhatja az elképesztő audiovizuális élményt és a kiváló hangminőséget a beépített DSP (digitális jelprocesszor) modulnak köszönhetően.

  Teljes körű csatlakozás

  Teljes körű csatlakozás

  Csatlakoztassa összes kedvenc eszközét (mint például okostelefont, táblagépet, laptopot vagy videójáték-konzolt) HDMI vagy USB-C kábelen keresztül, és játsszon le bármilyen videó-, kép- vagy audiofájlt USB-ről a beépített multimédia lejátszó segítségével. A kétsávos Wi-fi MIMO technológiának köszönhetően a betöltési idő rövidebb, így az eszköz ideális online játékokhoz vagy full HD filmek nézéséhez.

  Műszaki adatok

  • Technológia

   Kijelzőtechnológia
   DLP
   LED-es fényforrások
   Több mint 30 000 órás élettartam
   Kontrasztarány
   1000:1
   Felbontás
   1920 x 1080 képpont
   Vetítési arány
   1,2:1
   Képernyőméret (átló)
   76 cm–305 cm / 30"–120"
   Vetítési távolság
   27–319 cm/10–126"
   Képformátum
   16:9
   Fókuszbeállítás
   Automatikus
   Beépített médialejátszó
   Igen
   Trapéztorzítás-korrekció
   Automatikus
   Operációs rendszer
   Android TV
   négysarkos korrekció
   Igen
   Támogatott felbontás
   4K
   Digitális nagyítás
   igen
   Fényérzékelő
   automatikus fényerő-beállítás
  • Csatlakozás

   Wi-Fi
   • 802.11a/b/g/n/ac 2,4+5 GHz
   • Beépített Chromecast
   Bluetooth
   • Bluetooth 5.0
   • Külső hangszóró csatlakoztatása
   HDMI
   x1
   USB
   • USB 2.0
   • C-típusú USB
   SPDIF
   Igen
   Audiokimenet
   3,5 mm-es jack
  • Hangjelzés

   Beépített hangszóró
   2 x 12 W
  • Méretek

   Tömeg
   1.96  kg
   Csomagolás nélkül (Szé x Ma x Mé)
   158 x 150 x 119 mm
  • Standard csomag tartalma

   Garanciajegy
   igen
   Távvezérlő
   AirMote vezérlő
   Gyors üzembe helyezési útmutató
   igen
   Kivetítő
   PicoPix kivetítő
   Utazótáska
   igen
   Hálózati adapter
   EU UK US CH

  Ajánlott termékek

  Legutóbb megtekintett termékek

  Értékelések

  • A Google, Google Play, YouTube, Android TV és más jelzések a Google LLC. védjegyei, a Google Assistant nem elérhető bizonyos nyelveken és országokban.
  • Automatikus adatfeldolgozó eszközökhöz (pl. okostelefon, laptop, számítógép, Blue-ray lejátszó stb.) való közvetlen csatlakozáshoz és az azokkal történő használathoz való kivetítők.

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.