hordozható hangszóró

  hordozható hangszóró

  Hordozható kivitel, kiváló minőségű sztereó hang

  A hordozható hangszóró kiváló minőségű sztereó hangot biztosít és árnyékolt a mobiltelefonok okozta interferenciával szemben. Az integrált kábel egyszerűen csatlakoztatható mobileszközökhöz, az akkumulátor pedig 8 órányi folyamatos lejátszást garantál. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható kivitel, kiváló minőségű sztereó hang

egész napra

 • Dinamikus mélyhangkiemelés - hallgassa a legmélyebb, legteltebb basszust

  Dinamikus mélyhangkiemelés - hallgassa a legmélyebb, legteltebb basszust

  A forradalmian új technológia hihetetlenül mély, telt hangzást nyújt a kompakt hangszórókból. A dinamikus mélyhangkiemelés kiemeli a zene mély hangjait a halk hangbeállítástól a hangosig – egy gombnyomásra!

 • Könnyű, hordozható kialakítás a bármikor élvezhető zenei élményért

  Könnyű, hordozható kialakítás a bármikor élvezhető zenei élményért

  A tartós, könnyű anyag és kidolgozás révén magával viheti a hangszórót, bárhová is megy.

 • A vonzó hangsugárzók bármilyen szobát zenével töltenek meg

  Ez a vonzó kialakítású hangsugárzó-rendszer házának bármely szobájában kitűnően mutat, így szabadon élvezheti kedvenc zeneszámait, nincs szüksége fejhallgatóra.

 • Hallgassa luxus sztereó hangminőségű zeneszámait

  A hifi hangsugárzórendszer D-osztályú erősítővel, kettős mély- és magassugárzóval rendelkezik a gazdag mélyhangzás, a tiszta magas hangok érdekében, hogy Ön luxusminőségben hallgathassa sztereó zeneszámait.

 • Digitális erősítő az interferenciamentes hanghoz

  A jobb hangteljesítmény érdekében a hangszórók digitális erősítővel vannak felszerelve, hogy a zenét minimális zavarszint mellett hallgathassa, a mobiltelefonja által okozott gyakori interferencia ellenére.

 • Beépített, összecsukható állvány, hogy irányítható legyen a zene

  Ha nagyobb hangerőn és menet közben hallgat zenét, könnyedén beállíthatja a hangszórót a beépített, összecsukható állvánnyal.

 • Incredible Surround™ kiterjesztett hangdimenzió a hangok nagyobb élvezetéhez

  Az Incredible Surround a Philips hangzás-technológiája, amely drámai módon felnagyítja a hangteret, hogy elmerülhessen a hangzásban. A legfejlettebb elektronikus fáziseltolás felhasználása segítségével az Incredible Surround úgy keveri a jobbról és a balról érkező hangokat, hogy a két hangszóró között megnő a virtuális távolság. Ez a nagyobb távolság nagyban megnöveli a sztereó hatást, és természetesebb hangdimenziót hoz létre. Az Incredible Surround segítségével teljes surround hatást érzékelhet, amelyben nagyobb a tér mélysége és szélessége további hangszórók használata nélkül.

 • Árnyékolási technológia a mobiltelefonjelek okozta interferencia ellen, a zavarmentes hangzás érdekében

  A mobiltelefon-árnyékolási technológia fejlett áramköri technikán alapul, amely a mobiltelefonjelek interferenciájának kiiktatásával biztosítja a zavarmentes hangzást

 • Univerzális: készüléke 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóján keresztül működik

  Csatlakoztatás után azonnal használható bármely olyan mobil készülékkel, amelyhez 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó tartozik – iPod, iPhone, GoGear, MP3 lejátszók, laptopok, netbookok, zenelejátszós telefonok stb.

 • A beépített kábelkezelésnek köszönhetően a dolgok rendezettek és kezelhetők maradnak.

  A beépített kábelkezelés azt jelenti, hogy a termék úgy lett kialakítva, hogy utazáshoz és tároláshoz a kábelek rendben tarthatók és kezelhetők.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: