Multimédiás hangszórók 2.1

  Multimédiás hangszórók 2.1

  Lenyűgöző hang és stílus

  A SPA9300 hangszórórendszer páratlan 100 W-os zenei teljesítménye a kiváló minőségű Mylar magassugárzóknak, valamint a mélyhangokat kiemelő hatrétegű tekercseléssel ellátott külön mélynyomónak köszönhető. A teljesítményt tovább fokozza az elegáns, rozsdamentes acél doboz.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Lenyűgöző hang és stílus

 • Dinamikus mélyhangkiemelés - hallgassa a legmélyebb, legteltebb basszust

  Dinamikus mélyhangkiemelés - hallgassa a legmélyebb, legteltebb basszust

  A forradalmian új technológia hihetetlenül mély, telt hangzást nyújt a kompakt hangszórókból. A dinamikus mélyhangkiemelés kiemeli a zene mély hangjait a halk hangbeállítástól a hangosig – egy gombnyomásra!

 • Mélyhang-kiemelési funkció szintszabályozóval

  Az egyedi kialakítású mélynyomó mélyebb, teltebb hangokat produkál. Lehetősége van a mélyhangszintet igényei szerint beállítani.

 • Mélynyomó 6-rétegű tekercseléssel – fokozott erő a mélyhangok kiemeléséhez

  A még erősebb áramköri panelek a maximumra növelik a mélyhangokat, külön kiemelve minden egyes hangot.

 • Tökéletes MP3-lejátszóhoz, PC-hez, TV-hez, CD-hez és még sok máshoz

  Csatlakoztassa a hangszórókat az összes berendezéséhez. Nagyszerűen működik MP3-lejátszóval, PC-vel, TV-vel, CD és DVD-lejátszóval és az összes multimédiás berendezéssel.

 • Egyedülálló, közvetlenül a távvezérlőn elhelyezett MP3 bemenet

  A távvezérlőn elhelyezett egyedülálló közvetlen MP3 bemenetnek köszönhetően könnyedén hallgathatja MP3-lejátszóját. Egyszerűen csatlakoztassa MP3-lejátszójának audiokimenetét a távvezérlő 3,5 mm-es aljzatához, és élvezze a zenét.

 • Mylar anyagokból készült magassugárzó a nagyfelbontású hangért

  A egyedülálló Mylar anyagból készült kúpos hangsugárzók hihetetlen hangfelbontást biztosítanak. A zene életre kel, a filmek pedig a magas frekvenciák teljes tartományának visszaadása miatt úgy szólnak, ahogy alkotójuk elképzelte.

 • Rozsdamentes acél kialakítás és állvány - teljesítmény és stílus

  A hangszórók rozsdamentes acélból készült burkolata és állványa fokozza a termék időtállóságát és valódi vizuális élményt nyújt. Hangszórója által nyújtott páratlan audió élményt stílusos fokozása.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: