0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  A központi egység nem helyezhető be a Philips eszpresszógépbe

  Közzétéve 24 August 2023
  Ha nem tudja behelyezni a központi egységet a Philips eszpresszógépbe, előfordulhat, hogy a központi egység nincs alaphelyzetben. Tekintse be alábbi tippjeinket arra vonatkozóan, hogy hogyan tudja visszahelyezni.
  Play Pause
  A központi egység behelyezéséhez ellenőrizze, hogy a központi egység megfelelően alaphelyzetbe van-e állítva, és a készülék készen áll-e.
  A központi egység akkor van alaphelyzetben, ha a központi egység oldalán található sárga hengeren lévő nyíl egy vonalban van a fekete nyíllal és az „N.” felirattal. Emellett az oldalán található sárga kampónak felfelé kell néznie (lásd az alábbi ábrán vagy a videóban).

  Kövesse az alábbi utasításokat a központi egység készülékbe történő behelyezéséhez:
  1.    A központi egység behelyezése nélkül zárja le a szervizfedelet. Helyezze az összes többi alkatrészt a gépbe (cseppfelfogó tálca, kávéőrlemény-tartó, víztartály).
  2.    A készülék kikapcsolásához nyomja meg az ON/OFF gombot. Várjon, amíg már nem hall több hangot (ez kb. 15–20 másodpercet vehet igénybe).
  3.    Az ON/OFF gomb használatával ismét kapcsolja BE a gépet. Ne végezzen semmilyen műveletet, amíg a készülék hangokat ad ki. Ha kinyitja a szervizfedelet/eltávolítja a cseppfelfogó tálcát/víztartályt, mielőtt a készülék használatra kész lenne, előfordulhat, hogy a készülékben lévő egységek nincsenek a központi egység behelyezéséhez megfelelő helyzetben.
  4.    Visszahelyezése előtt állítsa a központi egységet alaphelyzetbe. A központi egység alaphelyzetbe állításához először nyomja le a kart, amíg az nem érintkezik a központi egység alsó részével (lásd az 1. képet), majd ellenőrizze, hogy a sárga kampó a legfelső állásban van-e. Amennyiben nincs, nyomja felfelé (lásd a 2. képet).
  5.    Nyissa ki a szervizfedelet, és csúsztassa be a központi egységet a gépbe a vezetősínek mentén, amíg a helyére nem rögzül.
  6.    Zárja be a szervizfedelet, majd először kapcsolja KI a gépet, utána pedig BE.

  Kérjük, vegye figyelembe: Az utasítások eltérhetnek az adott eszpresszógép típusától függően. A pontosabb lépésenkénti utasítások érdekében tekintse meg a felhasználói kézikönyvet.
   
  Philips eszpresszógép központi egysége
  Play Pause
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.