• Ingyenes kiszállítás

 • 14 napos visszaküldési garancia

 • Ügyfélszolgálat a hét minden napján

1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Termékek

  Vegyen igénybe pontosan olyan támogatást, amire szüksége van
  Speciális megoldást keres a termékéhez?

  Fehér füstöt bocsát ki a Philips Airfryer készülék

  Több oka is lehet annak, ha a Philips Airfryer készüléke fehér füstöt bocsát ki. Tájékozódjon arról, hogy hogyan segíthetünk Önnek.

  Magas zsírtartalmú étel elkészítésére lett használva

  Állítsa le a sütést, és használjon papírtörlőt a sütőedény aljában található olaj felitatásához vagy öntse ki a felesleges olajat. Ezt követően folytathatja a sütést. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fehér füst nem károsítja a Philips Airfryer készüléket vagy az elkészült ételt.
  Tipp:
  Ha gyakran készít magas zsírtartalmú ételeket, használjon kisebb harapnivalókhoz való fedelet (HD924x típushoz), cseppálló fedelet (HD962x és HD964x típusokhoz) vagy kosarat (HD921x, HD922x, HD923x és HD953x típusokhoz) a füst elkerülése érdekében.

  A sütőedényben még vannak zsíros maradványok az előző használatból

  Állítsa le a sütést, és távolítsa el a maradványokat a sütőedényből. A sütőedényt, a kosarat és a fűtőelemet minden használat után alaposan meg kell tisztítani. A korábbi használatból maradt zsíros maradványok miatt fehér füst távozhat az Airfryer készülékéből.

  A könnyű alapanyagokat beszippantotta a fűtőelem

  Az erős légáramlás miatt a könnyű alapanyagok (például egy szelet pirítós, zöldség vagy gyümölcs chips) beleszorulhatnak a Philips Airfryer fűtőelemébe. Kérjük, távolítsa el az ételt a fűtőelemből, miután a készülék lehűlt.
  Tipp:
  A könnyű alapanyagok elkészítésekor használjon kisebb harapnivalókhoz való fedelet (HD924x típushoz), cseppálló fedelet (HD962x és HD964x típusokhoz) vagy kosarat (HD921x, HD922x, HD923x és HD953x típusokhoz) a füst elkerülése érdekében.

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.