• Ingyenes kiszállítás

 • 14 napos visszaküldési garancia

 • Ügyfélszolgálat a hét minden napján

1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  TV

  Ambilight

  Élvezze az Ambilight

  élményét 30 napig otthonában

  Ha mégsem kedveli, visszahozhatja tévéjét.

  lejárt

  Hogyan vehet részt a promócióban

   

  Most próbálja ki az Ambilight varázslatát 30 napig ingyen! Mozi, zene, játék, az Ambilighttal teljes az élmény. Nézze meg Ön is. Vegyen most Ambilight televíziót és próbálja ki otthonában. Amennyiben mégsem elégedett készülékével, úgy most 30 napig visszahozhatja nekünk és visszatérítjük az árát. Az ajánlat 2020. december 1. és 2021. január 31-e között érvényes.

  Ambilight

  Az Ambilight mindent megváltoztat

  A Philips Ambilighttal minden pillanat valóságosabb. A televízió hátoldalába ágyazott intelligens ledek a képernyő színvilágát és dinamikáját a falra vetítik, a látvány magával ragadóan varázslatos. Próbálja ki, tapasztalja meg egyszer, és nem fog többé mást választani.

  Termékek

   

  A Philips Ambiight televízióval most nincs kockázat! Élvezze a kedvenc mozifilmjeit és műsorait teljes átéléssel. Amint egyszer megtapasztalja az Ambilight érzelmeit és érzékeit magával ragadó élményét, mindig a határtalan fényjátékot fogja kedvelni.

  Promóciós szabályzat

   

  A promóció időtartama: a promóció 2020. december 1.  és  2021. január 31. között érvényes.

  A promóció időszaka alatt a promócióban részt vevő partnereinknél vásárolt Philips Ambilight TV-t a vásárlás napjától számított 30 napon belül visszahozhatja és visszakapja az árát.

  A televízió visszavásárlásának feltétele: a promócióban történő részvételhez az alábbi formanyomtatvány kitöltésével tud regisztrálni: 

  A regisztrációs lap letölthető itt.

  Visszaküldés esetén a készüléket eredeti csomagolásában és állapotában, az állapotmegóvás érdekében megfelelően vsszacsomagolva juttassa vissza a vásárlás helyére az összes tartozékával és kiegészítőjével együtt. Sérülésmentes és hiánytalan visszaérkezés esetén a számla szerinti teljes ár vissszatérítendő.