1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  • Ingyenes kiszállítás

  • 14 napos visszaküldési garancia

  • 2 év garancia

  Termékek

  Hogyan szőrtelenítsük az intim testrészeket?  

  Bár az egyik legérzékenyebb testrész, de a nők lent is tökéletes rendre törekednek. Az intimszőrzet epilálása vagy az ágyékhajlat szőrtelenítése napjainkban is megosztó. A nők leginkább az esztétikus megjelenés miatt döntenek az intim részek szőrtelenítése mellett, azonban a higiéniai szempont szintén fontos, különösen a menstruáció ideje alatt. Az intim részek szőrtelenítését két dolog teszi bonyolulttá.

   

  Egyrészt az intim testrészek érzékenységéből ered: a nem megfelelő technikákkal könnyen irritálttá, érzékennyé válnak. Ezeket a részeket nem szabad kitenni intenzív borotválásnak, vagy életlen pengéknek, hiszen szőrbenövéseket és irritációt okoznak. A második probléma az intim szőrzet maga, ugyanis az intim szőrszálak erősebbek a test egyéb szőrszálainál.

   

  Az IPL villanófényes technológia  


  Ha szőrtelenítésről beszélünk, elkerülhetetlen, hogy megemlítsük a Philips Lumea IPL technológiáját is. A készülék a szőrszálakat fájdalom és irritáció nélkül távolítja el, így a szőrtelen bőrt akár 6 hónapon* keresztül élvezheti. A készülék mindezek mellett több kiegészítőt tartalmaz, egyik ezek közül a kifejezetten a lágyékhajlat hatásos kezelésére tervezett fej. Erre azért van szükség, mert ezen a részen a szőrzet erősebb és sűrűbb mint a lábakon és a test egyéb részein. A bikinivonal-kiegészítő ívelt kialakítású és extra áteresztőképességű szűrővel van felszerelve a még jobb hatásfok érdekében.

   

  *A lábon lévő szőr mennyisége 12 kezelés után átlagosan 78%-kal csökken.

   

  IPL szőrtelenítő

  Az intim részek epilálása  


  A másik megoldás, hogy megszabaduljunk az intim szőrzettől az epilálás, amely szintén alkalmas arra, hogy lágyékhajlat sima érzetét biztosítsa. A Philips Satinelle epilátor ráadásul tartalmaz egy speciális fejet, amely kifejezetten az intim részek kezelésére való.

   

  Philips shop ár

  15% kedvezmény  minden Philips termékre     

  Regisztráljon, és a Philips webshopban beváltható kuponnal jutalmazzuk.

  15% kedvezmény  minden Philips termékre

  Intim részek  borotválása

   

   

  A borotválás az egyik legelterjedtebb módja a nem kívánt fanszőrzet eltávolításának, hiszen szinte teljesen fájdalommentes. A szeméremdomb borotválása előtt meleg fürdőt javaslunk, hogy a szőr felpuhuljon és könyebbé váljon a leborotválása.

   

  Philips bortova

  A szemérem szőrtelenítése  borotvával


  Rövidtávon ez a legolcsóbb módja a szőrtelenítésnek, de hosszú távon vizsgálva a problémát, már kevésbé éri meg ezt a módszert használni. Kifejezetten, ha az intim borotválásról van szó, a pengés borotváknak számos hátulütője van. Ha a pengék túl élesek, könnyen megvághatjuk magunkat, míg amennyiben túl életlenek, akkor kiütéseket okoznak, a bőr irritálttá válik és a szőrzet megvastagszik. Amennyiben mégis a pengék mellett dönt, használjon minden borotvált területen magas minőségű testápoló krémet vagy vazelint és hagyja szellőzni.

   

  A siker kulcsa:  a magas minőségű borotválási megoldások  

   

   

  A Philips SatinShave az intim részek fájdalommentes, irritáció mentes szőrtelenítési megoldását nyújtja: nem hagy maga után kipattogzott bőrt és biztosítja a selymes és irritáció mentes bőr élvezetét az intim hajlatokban.

  A Philips SatinShave elektromos borotvák alkalmasak száraz és nedves borotválkozásra egyaránt. De mégis miként garantáljuk, hogy borotváink gyengédek és kíméletesek maradjanak a bőrhöz?

  A borotva trimmelő része lekerekített sarkokkal rendelkezik, ami megvédi a bőrt a vágásoktól és kényelmet biztosít borotválkozás közben. Ugyanakkor ne tartson attól, hogy a borotva így nem marad hatásos és erős. Ívelt pengéi 75%-al hatékonyabbak a tradícionáls női borotválási megoldásoknál. Egyszerű és gyengéd borotválás az intim testrészeken is, lenyűgöző eredménnyel.

  *Az intim testrészekhez tartozó speciális kezelőfej a BRI953 és BRI956 kódú termékeink tartozéka.

   

  Philips SatinShave borotva

  Elektromos borotva  nedves és száraz szőrtelenítéshez


  SatinShave Prestige

  Philips shop ár

  További tippek a  szőrtelenítéshez


  Olvassa el a többi tippünket a bőre zavartalan és fájdalommentes szőrtelenítéséhez.