1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  • Ingyenes kiszállítás

  • 14 napos visszaküldési garancia

  • 2 év garancia

  Termékek

  Az arcszőrzet eltávolítása

  Kínos téma lehet ez nekünk nőknek, de nincs ok az aggodalomra, nem Ön az egyetlen, akinek meg kell birkóznia az arcszőrzet eltávolításával. Hiszen valójában ez egy természetes dolog. A barna és fekete hajú nők jelentős részének okozhat ez gondot, hiszen az ő arcszőrzetük sötétebb, így az előbújó szőrszálak is jobban látszanak. A negyvenes éveiben járó hölgyek ugyancsak tapasztalhatták, hogy több arcszőrzetük nőhet, amely ráadásul egyre erősebbé is válhat.

   

  Két megoldás, hogy megszabadulj az arcszőrzetedtől!  


  Mint a testen minden más, nem kívánt szőrzet esetén, úgy az arcon pelyhedző szőr eltávolítására is két megoldás létezik: a szőr epilálása vagy depiláció. Minden nő választhat, hogy melyik módszer áll szívéhez közelebb. Mi segítünk Önnek megtalálni, hogy melyik megoldás simul leginkább az Ön igényeihez.

   

  Az arcszőrzet eltávolítása hosszú távon  

   

  Amennyiben Ön egy elfoglalt nő, valószínűleg nem akar állandóan az arcon és más testrészeken kinövő szőröcskékkel foglalkozni, inkább hosszú távon szabadulna meg tőlük. Ez esetben az epilációt vagy az IPL villanófényes technológiát javasoljuk.

   

  A Philips IPL készülékekkel a megfelelő kiegészítő fej kiválasztása után már meg is szabadulhat az arcszőrzettől.* Ez nem egy lézeres szőrtelenítő technológia, azonban a szőr biztonságos és fájdalommentes eltávolítására szolgál. A különleges fény leállítja a szőr növekedését, nem csupán az arcon de a test többi részén is.

   

  Az IPL készülék használatával így akár 6 hónapon** át élvezheti a csodálatos sima arcbőr magabiztos érzését.

   

  *A speciális arc kezelőfej az SC1997, a BRI950, BRI953, BRI956 kódú termékeink tartozéka.

  **A lábon lévő szőr mennyisége 12 kezelés után átlagosan 78%-kal csökken.

  Philips Lumea IPL
  Philips shop ár

  15% kedvezmény   minden Philips termékre  

  Regisztráljon, és a Philips webshopban beváltható kuponnal jutalmazzuk.

  15% kedvezmény   minden Philips termékre  

  Epilace obličeje

  Az arc  epilálása  

  A Philips Satinelle epilátorok egy speciális, arcon használható kiegészítővel rendelkeznek. Az arcon használandó fej különleges bevonattal készült, mellyel precízzé és gyengéddé válik az arc epilálása a felső ajkak felett és a szemöldökök között egyaránt. Ezek az epilátorok speciális kerámia tárcsákkal rendelkeznek,  melyek struktúrált kialakításuknak köszönhetően még a legkisebb és legfinomabb szőrszálakat is képesek megragadni. Egy Philips Satinelle epillátorral egy héten át élvezheti a puha bőr magával ragadó élményét.

   

  Satinelle epilátor
  Philips shop ár

  És mi a helyzet a  szemöldökkel?  


  A szemöldök ápolása még egyszerűbbé válik, hiszen ezt a problémát a Philips Hair Trimmer játszva megoldja. Két különböző vágófejjel rendelkezik, melyből a kisebb (8 mm) a pontosságot igénylő – pl. szemöldök környéki – műveletekhez alkalmas. A szetthez tartozik egy szemöldök fésű is, amely a gyors és precíz igazítást szolgálja. A Philips Hair Trimmer az Ön hűséges kisérője lesz a ridikülje mélyén, amely mindig kéznél lesz szükség esetén!

   

  Zastřihovač na obličej
  Philips shop ár

  További tippek a szőrtelenítéshez: 

  Olvassa el a többi tippünket a bőre zavartalan és fájdalommentes szőrtelenítéséhez.   
  Olvassa el a többi tippünket a bőre zavartalan és fájdalommentes szőrtelenítéséhez.
  Olvassa el a többi tippünket a bőre zavartalan és fájdalommentes szőrtelenítéséhez.